2777
2789
عنوان

مذهبیا میاین

159 بازدید | 30 پست

من هروقت میخوام دعا کنم همش به این فکر میکنم خب اصرار نکنم چون اگه من مدام دعا کنم اصرار کنم خدا حاجتمو نمیده یا میگم خب خدا هرچی بخواد همون دعای من چه فایده ای داره دگ پشیمون میشم تهش میگم خدایا از خودت خودتو میخوام همینکه تو زندگیم باشی کافیه نمیدونم چیکار کنم احساس گناه دارم همش فکر میکنم اینکارم یعنی به توانایی خدا ایمان ندارم میشه راهنماییم کنین 

کورد✌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینطورم

ولی باید دعا کرد

باید به خدا بگیم خدایا ریز و درشت زندگی رو به خودت واگذار میکنیم انچه خیره رقم بزن 

و اینکه بهتره از صحیفه سجادیه دعا بخونیم تا دعا کردن رو از امام سجاد یاد بگیریم

قله نزدیکه...🇮🇷🏔

یا یچیز دگ نمار میخونم قران میخونم همش منتظرم اتفاق بدی بیفته چون فکر میکنم خدا بنده ای که بهش نزدیک ...

عزیزم کسی ک نماز میخونه صد درصد این نیست ک به خدا نزدیکه 

ی نماز یا روزه اصلا دلیل نمیشه 

من خودم با دعا کردن هم معجزه دیدم هم خدا رو با تموم وجودم احساس کردم وبه خیلی چیزها در زندگیم رسیدم

من حکمت خدارو دیدم خیلی واقعا درحدی ک فقط میتونم بگم تسلیم ارادشم فقط یه ترسی باهام وقتی ازش چیری میخوام 

کورد✌️

یا یچیز دگ نمار میخونم قران میخونم همش منتظرم اتفاق بدی بیفته چون فکر میکنم خدا بنده ای که بهش نزدیک ...

عزیزم من یه دوره زندگی اسلامی شرکت کردم از یه استاد خیلی بود

دوباره چند روز دیگه ثبت نام دارن 

۳۶ جلسه ۹۱۵ تومن 

دوست داشتی بگو موقع ثبت نام برات بفرستمش 

زندگیت دگرگون میشه

قله نزدیکه...🇮🇷🏔

عزیزم مگه نشنیدی که فرمود ادعونی استجب لکم

بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را

خدا نیایش کردنو صدا زدن بنده شو خیلی دوست داره

شما دعا کن که اگه بصلاحته بهت عطا کنه اگه نه تو رو به صلاحت راضی کنه

اون اجباری که مد نظر شماست برا کساییه که از خدا طلبکارن نه دعا کردن معمولی و نذر و نیاز

ما حتی توی اعمال شبای قدر هم دعا کردن رو داریم تا خداوند سرنوشت یکسالمونو بنویسه شاید خدا خواست و تقدیر ما رو با خواست خودمون یکی کرد

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚

ببین عزیزم دعا بکن همیشه هم اهل دعا باش هرچقدر ما کوچیکیم خدا بزرگه ازش بخواه دوست داره که ما بخواهیم ازش حالا اگه به صلاحمون باشه میده و اکر نباشه طبق قول خودش جایی دیگه جبران میککنه