2777
2789
عنوان

بیاید بگید چجوری رابطه تون لو رفت🙄🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1937 بازدید | 46 پست

تایپیک خوبیه بازم بگین😅

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بهش که نرسیدم...ولی از اونجایی ک خانوادم به شددددت مذهبیون... مامانم بهم شک کرد و یهویی گوشیمو گرفت داد به بابام...بابامم با کتک رمزشو ازم گرفت باز کرد و پیامارو خوند...و بعد از اون کتکا و سرزنشای مامانم شروع شد..💔😔

هیچ وقت فراموش نکن تو گذشته، خدا از چه مسیرهایی عبورت داد...🍂🌼🍃🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂 بقیش

بقیع نداره

ولی برا اولین بار حالت بدی منو دیدن

با شلوار خونگی سبز

کاپشن قرمز

شال سیاه

دمپایی

و جیغ میزدم مادر شوهرم مات نگام میکرد

شوهرم خوب شد امد خواستگاری 😂🥲💅

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

چسافت برو تو اتاقت درم ببند😂😂

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

من آدم شلوغیم تو خونه ،وقتی باهاش صحبت می‌کردم بابام متوجه میشد که نیستم تو اتاقم دارم حرف میزنم، به بهونه اینکه بفهمه با کی میحرفم ده دیقه یبار برام میوه میاورد😂😂میگفت بابا چیزی نمیخوای انقد رفت وآمد میکرد که فهمیدولی به روم نمیاورد

خانواده اونم خواهرش همه می‌دونستن همون اول کار بهشون گفته بود

چرا جبغ 😂😂😂😂

چیکار میکردم خو تصادف کرده بود 

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

من یبار بابام فهمید من با کسی دوستم 

گفت زنگ بزن همین الان پاشه بیاد خاستگاری وگرنه هم تورو میکشم هم اونو پیدا میکنم میکشم😂🤦‍♀️

با اینک بدبخت فقد چن ماه بود باهم اشنا شده بودیم اصلا همو ندیده بودیم 

وااای خدا از اینک ب پسره زنگ زدم اون حرفو گفتم الانم یادش میوفتم از خجالت آب میشم😂😂😂