2777
2789
عنوان

از مامانم بدم میاد

200 بازدید | 12 پست

یه زن بی درک و غیر منطقی و بددهن و زود جوش که وقتی عصبی میشه چشماشو میبنده و دهنشو باز میکنه و شروع میکنه به تخریب شخصیتی یعنی سر یه اشتباه کوچیک از نوزادی هر اشتباهی کرده باشی تا الان رو میکوبه تو سر آدم مسائل تلخی رو یادآوری میکنه که کلا فراموش کردی بعد جالبه روزه هم میگیره و قرآن هم میخونه فکر میکنه مادر خوب یعنی اینکه مثلا غذا بپزه چون غذا پخته میتونه هر چی دهنش در میاد به آدم بگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا مادری رو دیدی که به خاطر شوهر اون یکی دخترش به این دخترش بی احترامی کنه و حرصش بده؟!

نه ندیدم ولی حالا که اینجوریه نمیتونی که بندازیش دور. فقط کمتر رفت و امد کن بعدشم اصلا حرفاشو جدی نگیر به خودت بگو اون نمیفهمه من که میفهمم پس نباید مهم باشه حرفهاش برام

نه ندیدم ولی حالا که اینجوریه نمیتونی که بندازیش دور. فقط کمتر رفت و امد کن بعدشم اصلا حرفاشو جدی نگ ...

میدونی من یه مدتی با شوهرم اختلاف داشتم و یه سری داستانا پیش اومد حالا بماند که طولانیه بعد خواهرمم دید من به مشکل خوردم پاشو کرد تو یه کفش که از شوهرش حق طلاق بگیره حضانت بچه بگیره ( خواهرم هفت سال از من بزرگتره) اینو گفتم فکر نکنی کوچیکتره و تاثیر گرفته کلا ذاتا نسبت به من سرزبون دار و سلیطه هست بعد یه بار که من و مامانم خونشون بودیم با شوهرش دعوا کرده بودن اصلا ما بیخبر بودیم شوهرش برگشت دادو بیداد کرد که آره هر کاری خواهرش نتونسته با اون شوهرش کنه این داره با من میکنه منم از اون موقع دیگه خونه خواهرم نرفتم خواهرم و بچه هاش میان خوته بابام میبینم ولی خونش دیگه نمیرم چون بیخودی به من بی احترامی کردن حالا مادرم با من دعوا گرفته عیددیدنی برو خونشون میگم دامادت به من بی احترامی کرده یه عذرخواهی هم نکرده پاشم برم دستبوس آقا! مادر من یه جای اینکه طرف منو بگیزه طرف اون دامادشو میگیره! در صورتیکه من بی تقصیر بودم تازه خواهرم مسخواست قهر کنه بیاد خونه بابام من جلوشو گرفتم گفتم بمون سر زندگیت

میدونی من یه مدتی با شوهرم اختلاف داشتم و یه سری داستانا پیش اومد حالا بماند که طولانیه بعد خواهرمم ...

خب صد در صد حق یا شماست و اصلا فعلا خونه خواهرت نرو و مادرتم هر چی گفت گوش نده چون بی عزتت میخواد بکنه کلا مامان ها همیشه فرق میذارن بین بچه هاشون

خب صد در صد حق یا شماست و اصلا فعلا خونه خواهرت نرو و مادرتم هر چی گفت گوش نده چون بی عزتت میخواد بک ...

دقیقا . فقط من از این میسوزم که اینطور سنگ دامادشو به سینش میزنه که حتی از بچه خودش براش مهمتره!