2777
2789
بله خودم چله گرفته بودم روز ۲۳ معجزه کرد برام

چجوری میخوندی ؟ یعنی تک تک کلمه هاش رو از ته دل میخوندی ؟ من میخونم ولی مثلا یهو میبینم برای یک قسمت کوتاهیش حواسم پرت شده

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

آنقدر دنبال نقطه زنی تو اینچیزا نباشسن. شاید کسی حاجتی داره و خیلی باسوز دل و یقین متوسل شه در یکی از دعاها و الله صلاح بدونه حاجتش رو بده .... ولی در مورد کس دیگه متفاوت باشه.

دقت کنین شما نمازهای واجب و شرعیات رو رعایت کنین و حداقل بعد از نماز از الله بخواهین و زود جانماز رو جمع نکنین.

ان شاءالله حاجت روا شید.

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن