2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پسره جلوشون واینستاد؟؟ چطور بعضیا موفق میشن چن وقت باهم بودین ؟

پسره یسال جنگ دعوا کرد راضی شن شدن اومدن دیدن تحقیق کردند رفتن طلسم گرفتند پسره دیگ سکوت کرد و غیب شد از زندگیم ی شبه بدون خداحافظی رفت دیگ خبر ازش ندارم 

من میزارم پای قسمت چون اگر ما بهم می‌رسیدیم خانوادش جدامون میکردن وقتی ایقدر سم بودند 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید. خیلی به دعاهاتون نیاز دارم🙏

تو چی پسره جلوشون وایساد

اره مامانشو راضی کرد ولی با پدرش نتونست اخرشم گفت دیگ خسته شدم دیگ خودمم نمیخام الان تو این بی پولیم ازدواج کنم زوده هنوز برام

به امید رسیدن به دو تا 

پسره یسال جنگ دعوا کرد راضی شن شدن اومدن دیدن تحقیق کردند رفتن طلسم گرفتند پسره دیگ سکوت کرد و غیب ش ...

ای خدا چ سخت چ سخت خدا ازشون نگذره چن وقت باهم بودین ؟ چن وقته ازش بی خبری ؟ مطمعنی ژلسم گرفتن ؟

به امید رسیدن به دو تا 

ای خدا چ سخت چ سخت خدا ازشون نگذره چن وقت باهم بودین ؟ چن وقته ازش بی خبری ؟ مطمعنی ژلسم گرفتن ؟

چندسالی باهم بودیم بالای ۵ سال.‌ نزدیک دوماه.‌ اره چون خیلی میخواست منو بهشون گفته بود اگ راضی نشید میرم خودم تنهایی خدنه شون راضی میکنم مامان باباش عقدش میکنم

اونام نقشه ریختن باشه راضیم رفتن طلسم گرفتن سرد شد رفت😅

چندسالی باهم بودیم بالای ۵ سال.‌ نزدیک دوماه.‌ اره چون خیلی میخواست منو بهشون گفته بود اگ راضی نشید ...

وای چ مدت زیادی باهم بودین 

سرکتاب باز نکردی ؟ باهاش صحبت نکردی ؟ 

به امید رسیدن به دو تا 

وای چ مدت زیادی باهم بودین سرکتاب باز نکردی ؟ باهاش صحبت نکردی ؟

اره مثل خر پشیمونم چندسال پاش موندم 

چرا باز کردم گفتند طلسم دعا دارید

نچ چون همون شب غیب شد سیمکارتش عوض کرده ندارم شمارش