2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسره جلوشون واینستاد؟؟ چطور بعضیا موفق میشن چن وقت باهم بودین ؟

پسره یسال جنگ دعوا کرد راضی شن شدن اومدن دیدن تحقیق کردند رفتن طلسم گرفتند پسره دیگ سکوت کرد و غیب شد از زندگیم ی شبه بدون خداحافظی رفت دیگ خبر ازش ندارم 

من میزارم پای قسمت چون اگر ما بهم می‌رسیدیم خانوادش جدامون میکردن وقتی ایقدر سم بودند 

خدایا شکرت🙏، لطفا برای نیت دلم دعا کنید خیلی نیاز دارم به دعاهاتون🙏

تو چی پسره جلوشون وایساد

اره مامانشو راضی کرد ولی با پدرش نتونست اخرشم گفت دیگ خسته شدم دیگ خودمم نمیخام الان تو این بی پولیم ازدواج کنم زوده هنوز برام

به امید رسیدن به دو تا 

پسره یسال جنگ دعوا کرد راضی شن شدن اومدن دیدن تحقیق کردند رفتن طلسم گرفتند پسره دیگ سکوت کرد و غیب ش ...

ای خدا چ سخت چ سخت خدا ازشون نگذره چن وقت باهم بودین ؟ چن وقته ازش بی خبری ؟ مطمعنی ژلسم گرفتن ؟

به امید رسیدن به دو تا 

ای خدا چ سخت چ سخت خدا ازشون نگذره چن وقت باهم بودین ؟ چن وقته ازش بی خبری ؟ مطمعنی ژلسم گرفتن ؟

چندسالی باهم بودیم بالای ۵ سال.‌ نزدیک دوماه.‌ اره چون خیلی میخواست منو بهشون گفته بود اگ راضی نشید میرم خودم تنهایی خدنه شون راضی میکنم مامان باباش عقدش میکنم

اونام نقشه ریختن باشه راضیم رفتن طلسم گرفتن سرد شد رفت😅

چندسالی باهم بودیم بالای ۵ سال.‌ نزدیک دوماه.‌ اره چون خیلی میخواست منو بهشون گفته بود اگ راضی نشید ...

وای چ مدت زیادی باهم بودین 

سرکتاب باز نکردی ؟ باهاش صحبت نکردی ؟ 

به امید رسیدن به دو تا 

وای چ مدت زیادی باهم بودین سرکتاب باز نکردی ؟ باهاش صحبت نکردی ؟

اره مثل خر پشیمونم چندسال پاش موندم 

چرا باز کردم گفتند طلسم دعا دارید

نچ چون همون شب غیب شد سیمکارتش عوض کرده ندارم شمارش