2777
2789
عنوان

وای نی نی سایت پر از اقا شده

289 بازدید | 42 پست

فک کنم ماها زیادیم بیاین بریم خانومای محترم..

الان ی تاپیک زدن ک فلان و فلان...

اخه یعنی چی چرا باید تو یه سایت زنونه مرد باشه؟

ادم دیگ نمیتونه حرفای شخصی زنونه هم بزنه

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونا حتی پریودم میشن..وقتی اینجان چه انتظاری داری؟

من میترسم تاپیک بزنن چیزای دیگ بپرسن 

اونروز یکی تاپیک زده بود با کلی عذرخواهی یچیزایی میپرسید ک..

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

اینجا داره خلوت میشه. چند وقت دیگه میتونند اجلاس سبیل ها رو تشکیلی بدن برای خودشون دورهمی.

اقایون سایت..

واقعا ک چرا باید اصلا یه مرد وارد همچین سایتی بشه

من ایرادی نمیبینممگه اقایون سوال درمورد زندگی و ناباروری فرزندپروری و... براشون پیش نمیاد؟اگه درخواس ...

سوال دارن از خانمشون بپرسن

اینجا خانوما سوالای خصوصی دارن 

بعنی چی

چون باردارن سوال دارن خواهر😅😅

از همین میترسم