خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
قربونت برم مگه به حرفم گوش میدن اجیشم از خودش بدتر شده واسم😐
وای عزیزم توروخدا حداقل دختر بچه رو نذار ، نمیخوام بترسونمت بخدا ولی بنده خدا پسرخالم رو ترقه انداختن زیر پاش بیچاره چشمش کور شد ، تازه داماد هم هست عروسی و همه چیش رفت رو هوا ،حالا ببین برای خودشون چقدر خطر داره
شما پدر و مادر اگه برای این کارا از پس بچه ها ب نیاید فردا بزرگ بشن دیگه مگه میتونید از کارهای دیگه بازداری کنید ؟؟؟
یه سرگرمی سالم و خوبرجایگزین کنید تا کم کم فاصله بگیرن ازین کار