دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
بقیش کلی مسئولیت پذیری و شلوغ بودن و بحث های کوچیک و بزرگه
دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
من سنم کمه وقت ازدواجم نیست هدف زندگیم هنوز مشخص نیست ولی دلم می خواد یکی یه زنگی بزنه یه حرفی بزنه بگم نه ۲۰ سالمه همسنام ۱۰۰ تا خواستگار دارن عادیه ؟
کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸ خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏
من سنم کمه وقت ازدواجم نیست هدف زندگیم هنوز مشخص نیست ولی دلم می خواد یکی یه زنگی بزنه یه حرفی بزنه ...
برای منم بود الان کمتر شده
البته معیار دارم هرکسی نمی پذیرم
هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖