2777
2789
عنوان

تفریح

135 بازدید | 9 پست

تفریح شما چیه چیکار میکنیم کجاها میرین منو شوهرم حتی قلیونم نمیتونیم بکشیم ، شما چجوری قل میکشید حالتون بد نمیشه؟

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

حالا کسی با قلیون نکشیدن بی تفریح نمونده

برید پارک سینما رستوران 

ساندویچ کثیفی ها

پاساژ لباسا

فروشگاه خوراکی ها

موزه و جاهای دیدنی ها

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قلیون کش حرفه ای بودم..دایم هم سرفه میکردم...قلیونمون عوض شد چوبی شد نتونستم بکشم..کم کم ترک کردم..همسرم بعد یه مدت رفت کلی پول داد یه قلیون حرفه ای واسم گرفت مثلا خوشحالم کنه.ولی دیگه نتونستم بکشم و کلا ترک شد..چقدر هم خوشحالم ترکش کردم..

حالا کسی با قلیون نکشیدن بی تفریح نمونده برید پارک سینما رستوران  ساندویچ کثیفی ها پاساژ لبا ...

دلم یه تفریح جدید میخاد یه تجربه تازه 

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
من قلیون کش حرفه ای بودم..دایم هم سرفه میکردم...قلیونمون عوض شد چوبی شد نتونستم بکشم..کم کم ترک کردم ...

حالا من میخام بکشم ولی حالم بد میشه هم من هم شوهرم الکی میریم سفره خونه پول میدیم نمیکشیم حالمونم خراب میشه

دلم یه تفریح جدید میخاد یه تجربه تازه 

برو توچال اسکی کن و سوار تلکابین شو 

برو چیتگر دوچرخه سواری کن و تو دریاچه اش قایق سواری الان که سرده نمیدونم فعاله یانه

برو برج میلاد یه کنسرت باحال ببین

دستگاه های ترسناک و هیجانی پارک ارم رو امتحان کن

برو تو خیابون داد بزن 

این آخریه حالش از همه بیشتره همه فکر میکنن روانی😁😁

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
برو توچال اسکی کن و سوار تلکابین شو  برو چیتگر دوچرخه سواری کن و تو دریاچه اش قایق سواری الان ...

توچال و برج میلاد تو برنامه هامون هست👍👍