2777
2789
عنوان

بچه ها

117 بازدید | 16 پست

حدودا شیش ساله با ی آقا پسری تو رابطم 

خیلیم میخامش خیلیم میخادم 

اما 

هنوز سربازی نرفته ، خونه ،ماشین ، کار ، هیچکدوم نداره و هنوزم خاستگاری نکرده ، بعد بهشم گفتم اصن فقط بیا رسمیش کن من با شرایطت می‌سازم ی حلقه کوچیک حتی بخدا گفتم بدل بیار الکی میگم طلاس ، رسمیش کن بعد عروسی بمونه هروقت اوضامون خوب شد میگه من پول ندارم فعلا ، دیگ جدیدن هروفتم میپرسم کلن بحثو میپیچونه یجورایی با شوخی 

چکار کنم ؟ میگ من اوضام خوب نی طلا روز ب روز داره می‌ره بالا باید اوضام خوب شه ، احتمالن چند ماه دیگه ام بره سربازی 

بعد ی خاستگارم داشتم ردش کرده بودم باز پیام داده اسرار پشت اسرار باهاش این چند روز حرف زدم ولی باز نه بود ته حرفام ، عذاب وجدانم گرفتم نکنه خیانت کردم 

نه خیانت نکردی ، تازه داری درست عمل میکنی! اون پسره به درد نمیخوره عززییییزم 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الآن عقل خودت بهت چی میگه؟

به نظرت این پسر بگیره؟ 

ولش کن! قصدش ازدواج نیست و فعلا هم نخواهد بود

خودت رو بدبخت نکن

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

هییییییچ وقت به کم قانع نباش ۶ سال که هیچ ۶۰ سالم باهاش بمونی فایده نداره اگر قصدش جدی بود تو این ۶ ...

گفت ۱۰۰ ملیون اومده دستم ، ولی می‌تونست بیس تومنش بده   حلقه پنجاه تومن ی نامزدی ساده 

اما نکرد