2777
2789

من باید چکار کنم با این وضع با هم یه دعوای ناجور کردیم 

من که خانوادم کلا مخالف این بودن 

ولی بعد این دعوامون خانواده اش گفتن شما که اولتون اینجوریه بعدا هم همین میشین واینم صرفا به خاطر اونا میگه دیگه کسی پشتم نیست اینا با وجود ادعای عشق و اینا یه هفته است تموم شده همه چی 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر ..هیچی مثل خانواده نمیشه ..

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

چه بهتر

بهش گفتم بیا با هم ادامه بدیم خانوادم و خودم راضی میکنم خانواده تو هم ببینن حالمون خوب شده میگن بچه بازی در آوردن دیگه 

میگه نهههههه دیگه این زندگی زندگی نیست

خیلی سخته الان حس و حالتو میفهمم چون خودمم یه دعوا بد با شوهرم کردیم که میگفت همه چی تموم ومن یک هفت ...

واقعا خیلی غمگینم اصلا با کسایی که خودم آشنا شدم که همه اینجوری با خواستگاری های سنتی هم که اصلا دلم راضی نیست نمی‌دونم عاقبتم چی میشه 

بهش گفتم بیا با هم ادامه بدیم خانوادم و خودم راضی میکنم خانواده تو هم ببینن حالمون خوب شده میگن بچه ...

قربونت برم به خاطر دعواها از چشمش افتادی و فکر میکنه دیگه دلتون با هم صاف نمیشه و زن زندگی نبستی یه مدتی بگذره خودش دلتنگ میشا تو هم خیلی مهربون تر باش باهاش

Memories pass away, what matters is which ones last.

پشیمون شدهمعلومه دوستت ندارهوگرنه هیچ چیز جلو دارش نبود

پس اون همه گریه و اشک و دسوت دارم چی بود 

به خدا باهام یجوری رفتار میکرد اینقدر قشنگ حرف میزد که من فکر میکردم تنها دختر روی زمینم بعد یهو  اینجوری 

بعد تازه به خاطرش من می‌خواستم برم شهر غریب از خانواده ام هم دور شم

هیچ هیچچچچچچچچچچچچ پسری ارزش اینکارا رو نداره

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

قربونت برم به خاطر دعواها از چشمش افتادی و فکر میکنه دیگه دلتون با هم صاف نمیشه و زن زندگی نبستی یه ...

نمی‌دونم میگه بابام قسم خورده و کلی دلیل بهش میگم مگه عاشق اینطوریه میگه تو خیلی خوش خیالی