2777
2789

امااان از دست شوهرم 

مرد گنده با اون قد و قواره  از هاپوی مامان بزرگم که تو روستاس ترسید

دیدم یساعته داره پرپر میزنه 

گفتم چته تو گوشم گفت دشویی دارم اما سگه جلوی دره  میترسم برم 

گفتم پاشو ببرمت 

رفتیم تو حیاط خواستم باهاش شوخی کنم گفتم واایییی اونجارو 

مثل دخترا دستاشو بالا برد گفت  پری  تو رو خدا پیشم باش 

به جون بابامه رسیدیم سرویس رفت داخل منتظرش بودم دیدم سرشو اورد بیرون گفت پری هستی؟ نریااا بمون 

تا اقا کارشو کرد من نگهبانیشو دادم 

جالبه گفت بین خودمون بمونه هر کی پرسید بگومن ترسیدم !!!! 

امضامو بخون ❌خودم و خواهرم عروسیمممم👰🏻 عاشق اقای م 💍کاربری اولم  نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت‌😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لر اصیل 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه این تاپیک نرفت اینستا و ویو میلیونی نخوووورد هرچی دلت خواست بگوووو😂😂😂

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

اتفاقا هیکلیا فوق العاده ترسون  ی نمونش پدر خودم 

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚)PUJBCY کد دعوت بلو به هر دو طرف نفری ۱۵۰ جایزه میده

😂 ب نامزد سابقم میگفتم  من از این مردای گنده ای که بازوشون اندازه تنه درخته دومتر قدشونه میترسم اونم میگفت حق داری منم میترسم 

هرچی میگفتم اونم میگفت منم میترسم 😐

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...