2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمم میارم

ساعت مطالعت چنده؟

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

من۱۲ساعت میخوندم😂خب دو سه منبع برای هر درسی بزنی همینقدر طول میکشههر کتاب درسیو بالای۵۰بار خونده بو ...

چی قبول شدی ؟

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

۱۰۱۲چرا نیومدی بخونیم باهم؟

کی؟

فارسی؟

گفتم شب میام که

اتفاقا الان تاپیک زدم

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

۱۰۱۲چرا نیومدی بخونیم باهم؟

چی قرار بوده بخونیم؟

درس میخونن 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

فارسی ۱۲ باهم

اره یادم اومد

تو خوندی؟

من الان می خوام بخونم