2777
2789
عنوان

نماز خوندن

109 بازدید | 19 پست

میخوام نماز اوندن رو دوباره شروع کنم ولی عذاب وجدان دارم من متاسفانه ۴ ساله که نماز رو ترک کردم دلم میخواد دوباره برگردم به اون روزا واقعا اون روزا احساس میکنم آرامشم بیشتر بود حال خوبم بیشتر بود تا این حد افسرده و ناراحت نبودم ولی عذاب وجدان دارم خجالت میکشم دوباره نماز بخونم چیکار کنم 😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حس خوبیه 

خوشحالم برات که میخوای نماز خوندن رو شروع کنی 

چادر و مهر و تسبیح که حتماً دارین از همین الان با خوندن نماز مغرب و عشا شروع کن انشاالله که اتفاقات خوبی میفته

من به این نتیجه رسیدم که هر چی آدم از خدا و قرآن و اهل بیت بیشتر فاصله بگیره بیشتر حالش بد میشه 

پس چه بهتر که خودمون رو از خدا و قرآن و اهل جدا نکنیم 

عذاب وجدان چی ؟معمولا مگر موقع ترک کردن عذاب وجدان نمیگیرن؟حالا برگشتنش که عذاب وجدان نداره 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
من ۱۶ سالمه از ۱۲ سالگی نماز رو ترک کردم 😭😭😭

حالا که این اتفاق افتاده اما از الان به بعد حتماً قول بده که نمازات رو کامل میخونی 

علتی داشته که نماز رو ترک کردین؟ 

ببخشید اگه دوست دارین جواب بدین

عذاب وجدان چی ؟معمولا مگر موقع ترک کردن عذاب وجدان نمیگیرن؟حالا برگشتنش که عذاب وجدان نداره

خب خجالت میکشم ۴ ساله نخوندم از ۱۲ سالگی نخوندم علتشم تنبلی بود 

این وسوسه ها از جانب شیطان است وگرنه شما توبه کنید از ترک نمازی که کرده بودید و نماز هاتون شروع کنید و با هر نمازی یک نماز قضا هم بخوانید خدا قطعا میبخشه توابین رو 

و خدا خلف وعده نمی‌کند 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خب خجالت میکشم ۴ ساله نخوندم از ۱۲ سالگی نخوندم علتشم تنبلی بود

خجالت نداره نظر کردن خدا به ادم سجده شکر داره الان نخونی بعدا بدتر خجالت میکشی 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نه تنبلی و بی حوصلگی

خب نماز باعث میشه تنبلی و بی حوصلگی رو کنار بذارین 

خود نماز خوندن به زندگی جلا میده، روح میده و حس خوبی به آدم میده

چون بعضیا به خاطر بی اعتقادی نماز نمیخونن فکر کردم شاید به خاطر اونه