2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 32 پست

شاید مشکل از برخوردت با پسرای اطرافت هس 

مثلا بشین فکر کن چجور مردی رو دوس داری اهل بگو بخند و شوخی تو جمع باشه در اون صورت خودت هم تو جمع های پرانرژی برو همونطوری باش ک یه شخص با این مشخصات پیدا بشه 

اگه علاقت مرد سرسنگین هست تو جمع های سرسنگین برو و خودتم حواست باشه همینطوری باشی مثلا سوم شخص حرف بزنی با همه زود خودمونی نشی و...

😐😐😐😐 میدونی از ۲۳ سالگی به من میگن صبور باش دیگ خسته شدمدیگ صبرم تموم شده دوستای من بچه دارن خب ...

ببین من کیسای خوبیم داشتم ولی زمان درستی نیومدن 

البته ایده الم نبودنا امتیاز ۶۰ نهایت ۷۰ رو گرفتن 

اسی با هیچکس نبودی تا حالا چرا دوست نمیشی با ی ادم درست حسابی ؟ بعد تبریلش کنی ب شوهر من چند تا از دوستام از این راه استفاده کردن 🤐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من کیسای خوبیم داشتم ولی زمان درستی نیومدن البته ایده الم نبودنا امتیاز ۶۰ نهایت ۷۰ رو گرفتن اس ...

بخدا من آدم حسابی نیومده تا حالا سراغم 

دست خودم که نبوده

من واقعا خوش پوشم و به خودم میرسم ولی چیکار کنم که به چشم کسی نمیام

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین