2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی تا حالا کسی ابراز علاقه نکرده ؟ مگه میشه ؟شاید ادم خیلی بسته ای هستی یا خیلی مغرور

نه بسته که نیستم مغرورم نیستم ابراز علاقه کردن ولی فیک بوده 

گفتم که کلا ۵ تا پیشنهاد داشتم یکی از یکی داغون تر 

تو مجازی هم چند نفری بودن ولی نمیشه اعتماد کرد و ی سری هاشونم فقط رابطه میخان

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
فیک یعنی چی شاید تو ب فا..ل بد میگیری خب

نه یعنی میخان به آدم ابراز علاقه کنن بعد هزار جور در خواست از آدم داشته باشن 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
بختتت نبستن🤔روابط اجتماعیت چطور محل کارت با کسی حرف میزنی یا تو خودتی چهرت عصبانی مغرور😑

نه بابا خیلی اجتماعیم 

ببین شاید ازینایی ک وسط میدونی ن خیلی مذهبی ن خیلی اونوری اینجور ادما معمولا کیس کمتره براشون دیدم ک ...

نه وسط میدون نیستم 

من اصلا مذهبی نیستم 

ببین شاید ازینایی ک وسط میدونی ن خیلی مذهبی ن خیلی اونوری اینجور ادما معمولا کیس کمتره براشون دیدم ک ...

ولی به این موضوع هم ربطی نداره 

من انقد آدم دیدم که تازه هذب باد بودن ولی چه ازدواج هایی کردن 

اسی اخه نزنی منو ها ولی ۲۸ دیر نیس یکم صبور باش شرایط خوانوادت چطوره؟

😐😐😐😐 میدونی از ۲۳ سالگی به من میگن صبور باش 

دیگ خسته شدم

دیگ صبرم تموم شده 

دوستای من بچه دارن خب چرا واسه من جور نمیشه😔

شرایط خانوادم خوبه 

خوشنامن