2777
2789

بله یه ماهه دنبال ماشین خونگی دست دو میگردمم ولی جورنمیشه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چون واقعا ارزششو داره من هر چی طلا داشتم فروختم اصلا پشیمون نیستم

ایول چقد خوب..بعد چه ماشینی گرفتین؟کسی ماشینتون ازتون بخاد چیکارمیکنین؟میدین بهش؟من میگم ماشیم بخرم باطلاهام بعد ماشین از دستم بره هم طلاهام که سرمایم هستن برن از دستم هم ماشین اگه تصادفی چیزی بشه دیگه اتفاقه خیلی وسواس گرفتم چیکارکنم😢ازیه طرف خیلی دوس دارم ماشین بگیرم نیازه واقعا

ایول چقد خوب..بعد چه ماشینی گرفتین؟کسی ماشینتون ازتون بخاد چیکارمیکنین؟میدین بهش؟من میگم ماشیم بخرم ...

ماشینم پراید وسیله کارمه یه شوهر بی غیرت لندهور دارم که رسماً به هیچ دردی نمیخوره ماشینم دقیقا مرد منه

تو دیوار بگرد آگهی ها رو بخون قیمتا رو یادداشت کن تو یه دفتر بعد چندتا نمایشگاه ماشین برو میتونی انتخاب خوبی داشته باشی.نگران تصادف نباش.با احتیاط برو تصادف نمی کنی

ماشینم پراید وسیله کارمه یه شوهر بی غیرت لندهور دارم که رسماً به هیچ دردی نمیخوره ماشینم دقیقا مرد م ...

قربونت بشم عزیزم🥹😢بازم خوبه که وسیله داری عزیزدلم منم خیلی دوس دارم داشته باشم😢🥹

تو دیوار بگرد آگهی ها رو بخون قیمتا رو یادداشت کن تو یه دفتر بعد چندتا نمایشگاه ماشین برو میتونی انت ...

مرسی ازینکه وقتت گذاشتی راهنماییم کردی قربونت برمم منن..حتما همینکارو میکنم..بعد یعنی ینظزت عاقلانه هستش که همه طلاهامو بفروشم برای اینکه ماشین بخرم؟🥹

باشه حتما بااحتیاط رانندگی میککم🥹🫂

فدات.من که نمیدونم چقد طلا داری عزیزم ولی حساب کتاب کن ماشین زیاده.هزینه نگهداری ماشین بالاست ولی ار ...

اره پرسیدم ازیکی گفت هزینشو..ولی خب نیازدارم بهش 🥹نمیشه ازبقیه خاست دیگه سنم رفته بالا🥹🫂