ما ی حیاط مشترک داریم ک از همون اول گفتیم هر سه چهار روز نوبتی ی دفعه من ی دفعه ایشون میشوره ولی الان چند دفعس تو نوبت من میشوره ک چند بار گفتم ک اینکار منو ناراحت میکنه ولی با خنده میگ ن ناراحتی نداره تو هم تو نوبت من بشور حتی بهش گفتم یعنی میشه باهات مسابقه بزارم الان بعد اون مدت امروز داشت بارون میزد عصر بند اومد گفتم فردا افتابی میشورم دیدم صداشو شلنگ و شنیدم ک داشت میشست ب نظرتون چ برخوردی بکنم ؟
شستن حیاط کار مردونه ایه ،بدین همسراتون بشورن دیگه بحثی پیش نمیاد
زنانی که کتاب می خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
امروز داشت بارون میبارید ینی تو بارون میشستم دو سه روز بود هوا ابری بود و بارون میزد خب چیکار میکردم ...
بنظر من تو این کمآبی شستن حیاط اونم دو سه روز یکبار اصلا صلاح نیست .... هفته ای دوبار جارو بکشید هر کسی یکبار تو هفته بهش میفته و دو هفته یکبار هم یه آب بگیرید و یه شستشوی سریع که آب کمتری مصرف بشه ...
بس که میشوره.تمیزه.خله.بذار بشوره.چهار بار که شست.خسته میشه.میشینه سر جاش.بعد از اون هفته ای یکبار ج ...
بابا منم میشورم همیشه ک ب جام نمیشوره ولی گاهی وقتا این کارو میکنه الان دو سه روز پیش اون شست روز بعدش هوا طوفانی شد دو سه روزم بارون بود گفتم دیگ فردا میشورم ک هوا صاف