2777
2789
عنوان

حلقه تن زیب

334 بازدید | 23 پست

حقه تن زیب خریدم ولی نمیتونم بزنم فوری میاد پایین بعد دلمم خیلی درد میگیره؟؟ بقیه چجوری میزنن؟؟

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد داره دیگه بعد عادت میکنی از روزی دو سه دقیقه شروع کن .باید تمرین کنی تا نیوفته

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

منم سه روزه خریدم،هیچیم بلد نبودم،ببین فقط اول بچسبونش ب کمرت و کمرتو تکون بده ینی بچرخون فقط راهش تمرینه من انقد تمرین کردم ناامید شده بودم ولی بعدش یاد گرفتم دقیقا روز اول نیم ساعت ی بند هی میفتاد هی ورش مبداشتم ناامید مشو

یه چند روز کبود میشه پهلوهات عادت میکنی

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

خیلی خوبه منم دارم اولش یادمه اصلا بلد نبودم بزنم ولی الان همینجوری که میزنم راه میرم و کلی کارای دیگه حتی 😃با گوشی چت هم می کنم در حال حلقه زدن خخخخ فقط تمیرین کن 

از خواب برگشتم به تنهایی. پل می زنم از تو به زیبایی
خیلی خوبه منم دارم اولش یادمه اصلا بلد نبودم بزنم ولی الان همینجوری که میزنم راه میرم و کلی کارای دی ...

شکم پهلوت اب شده؟؟

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
شکمم کلا اب شده تخت کسی باور نمی کنه من دو شکم زایمان کردم

به خاطر حلقس یعنی؟؟ یا رژیم و باشگاهم داری؟