drrrya_wwp مدیر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 615 عنوان اگه تو ❕️ | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 26 پست اگه تو داخل رابطه بودین؟کسی ک قبلا خیلی عاشقش بودین دلتون پر میزد براش میرفتین ببینیش؟با اینک خیانت محسوب میشد؟ 💔 1404/01/02 | 15:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
drrrya_wwp مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 615 نهههههههههههههههههههههههههههههه باشه خواهر داد نزن
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6818 با کمال میل اره؟ ارع ولی همیشه اخرین نگاه حتی اگه بخنده... حتی اگر تو چشماش برق باشه...هرچی که باشه ، اون آخرین تصویر بوده و فکر کردن بهش قلب آدمو مچاله میکنه ، هی فکر میکنی که یعنی تموم شد؟ یعنی دیگه نیست که برات بخنده ، گریه کنه ، غر بزنه ، اعصابتو خورد کنه... بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
zhraawmzs عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 3024 اره تو درست میگی میشه یه چیزی تایپ کنی من برا اون شخص بفرستم؟ من خودمم بزور حرف میزنم اسی:)))بهش محترمانه بگو بخاطر روز های خوب ازت ممنونم ولی دیگه تموم شدن و منم توی رابطه دیگه ای هستم برات ارزو های خوب دارم و خدافظحالا خودت یکم کم و زیادش کن
drrrya_wwp مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 615 ارع ولی همیشه اخرین نگاه حتی اگه بخنده... حتی اگر تو چشماش برق باشه...هرچی که باشه ، اون آخرین تصویر ... ینی تو بودی جای من میرفتی؟با اینک تو رابطه بودی؟
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6818 ینی تو بودی جای من میرفتی؟با اینک تو رابطه بودی؟ ارع خببه هر حال اخرین نگاهه.... بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
zhraawmzs عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 3024 ارع خببه هر حال اخرین نگاهه.... حالا همین شما اگه پارتنرت همین کارو کنه اینجا میای تاپیک میزنی و بهش میگی مرتیکه کثیف اشغال:))
drrrya_wwp مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 615 ارع خببه هر حال اخرین نگاهه.... واییییی همه دارن میگن نه تومیگی اره منم دلم میگه آره ولی خیلی کثیف میشم اینجوری
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6818 حالا همین شما اگه پارتنرت همین کارو کنه اینجا میای تاپیک میزنی و بهش میگی مرتیکه کثیف اشغال:)) هیچوقت پشت سرش بد نگفتم :)))) بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6818 واییییی همه دارن میگن نه تومیگی اره منم دلم میگه آره ولی خیلی کثیف میشم اینجوری اگ دلت تنگ میشه و عذاب وجدان میگیری برو بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
zhraawmzs عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 3024 هیچوقت پشت سرش بد نگفتم :)))) دیگه باید یسری اخلاقیاتو رعایت کردوقتی داخل یه رابطه دیگه ای بری دیدن اکست؟ پارتنرت چه گناهی کرده؟
drrrya_wwp مدیر استارتر عضویت: 1403/03/28 تعداد پست: 615 دیگه باید یسری اخلاقیاتو رعایت کردوقتی داخل یه رابطه دیگه ای بری دیدن اکست؟ پارتنرت چه گناهی کرده؟ اره درسته دقیقا