2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با کمال میل اره؟

ارع ولی همیشه اخرین نگاه حتی اگه بخنده... حتی اگر تو چشماش برق باشه...

هرچی که باشه ، اون آخرین تصویر بوده و فکر کردن بهش قلب آدمو مچاله میکنه ، هی فکر میکنی که یعنی تموم شد؟ یعنی دیگه نیست که برات بخنده ، گریه کنه ، غر بزنه ، اعصابتو خورد کنه...

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

اره تو درست میگی میشه یه چیزی تایپ کنی من برا اون شخص بفرستم؟

من خودمم بزور حرف میزنم اسی:)))

بهش محترمانه بگو بخاطر روز های خوب ازت ممنونم ولی دیگه تموم شدن و منم توی رابطه دیگه ای هستم برات ارزو های خوب دارم و خدافظ

حالا خودت یکم کم و زیادش کن

ینی تو بودی جای من میرفتی؟با اینک تو رابطه بودی؟

ارع خب

به هر حال اخرین نگاهه....

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

حالا همین شما اگه پارتنرت همین کارو کنه اینجا میای تاپیک میزنی و بهش میگی مرتیکه کثیف اشغال:))

هیچوقت پشت سرش بد نگفتم :))))

واییییی همه دارن میگن نه تومیگی اره منم دلم میگه آره ولی خیلی کثیف میشم اینجوری

اگ دلت تنگ میشه و عذاب وجدان میگیری برو