2777
2789

خیلی برام جالب و البته ناخوشاینده مثلا کاربرهایی که من نوعی رو اصلا نمی‌شناسن نه دعوایی باهم کردیم نه اصلا جمله‌ایی بینمون رد و بدل شده میان مینویسن عقده‌ایی یا  هر چیز دیگه

برام جالبه بدونم تو چه خونواده ایی بزرگ شدن خونوادشون ایا سعی کرده تربیتشون کنه یا نه، چه سختی‌هایی تو زندگیشون کشیدن که به این مرحله رسیدن که عمدا ادم ها رو ازار بدن. شاید بگین حساسم یا هرچی ولی به نظر خودم نیستم انقدر تعدادشون زیاد شده که واقعا ناراحت میشم مخصوصا تو کشور ما که انقدر فرهنگ با پیشینه قوی داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی باور کن ربطی به خانواده یا سختی که کشیدن ندارن 

کلا حالشون خوب نیست من خیلی اینجا همیشه کتابی مینویسم اصلا از جملات بد و زشت استفاده نمیکنم حالا یک نفر یه کامنتی گذاشته بود خب ریپ زدم نظرم رو گفتم اونم با احترام ولی چه جوابی گرفتم؟ با نهایت بی تربیتی جوابم رو داد

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

همه چیزوپای تربیت نزاریم گیرم پدرتوفاضل ازبهرپدرتوراچه حاصل این چیزاب ذات بستگی داره ن تربیت پنچ انگشت یکی نیس چ خونواده چ حتی میوه خریدن میوه میخری میبینی دوتاش خرابه توهرخونواده ای هم میبینی یکی بددهنه