2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی بیان

64 بازدید | 1 پست

من امسال کنکور سومم هست به خاطر یه مشکلاتی نشد تو کنکور موفق باشم من شغل معلمی میخواستم یه شغل آروم و ساده و به درآمدی که بتونم مستقل باشم و کار کنم و تلاش کنم ولی کنکور پدرم و در اورد 

تصمیم گرفتم از خرداد ماه حفظ قرآن که آرزوی دیرینه هست و شروع کنم همیشه از بچگی دوست داشتم قرآن حفظ کنم شاید بعد دو سال و اینام بتونم معلم شم اشکال ندارع طول کشید لاقل برای یه چیز مفید زحمت میکشم دوست دارم دوستای قرآنی پیدا کنم برم محافل قرآنی ولی نمیدونم از پیش بر میام یا نه من از درس عربی خوشم نیومد ولی رقآن میدونم فرق می‌کنه و خیلی زیباست امام نمیدونم تواناییش و دارم یا نه به نظرم خیلییییی سخت میاد و میترسم خدا بگه این نیتش دنیوی هست و من و یاری کنه به خدا دانش آموز خیلی با استعداد و زرنگی بودم و تلاش خیلی کردم و نشد از پشت کنکوری خسته شدم خوشم‌نمیاد دیگه من که پزشکی نمی‌خوام بگم فقط از کنکور میشه رسید. نمیدونم واقعا

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
بیشتر ببینید

چه قدر تصمیم خوبی گرفتین

چرا دنیوی؟ حفظ هم دنیاتونو آباد می کنه هم آخرت

به شدت آرامش بخشه و برکت میاره تو زندگی تون

ان شاالله موفق باشید و فکرای منفی رو دور کنید از خودتون.