2777
2789
عنوان

روزه

54 بازدید | 7 پست

من سرما خوردم و همیشه هم روزه ميگيرم تو ماه رمضون 

امروز شدید مریصم ولی دلم نمیخواد روزه ام بشکنم 

تو اذان ظهر کمی آب خوردم کا دارو بخورم 

دلم نمیخواد تو این رور عزیز روزه ام بشکنم له نظرتون روزه ام باطله اگر هم باطل باشه نمیخوام چیزی بخورم 

ممنون راهنماییم کنید 

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

درستش هم همینه ولی باطله 

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزه شما که باطل شده قطعا. ولی خب شما روزه خواری نکنید و در حد نیاز آب و غذا بخورید چون مریض بودین خدا ثواب روزه دار بهتون میده و بعدا قضا کنید.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

روزه شما که باطل شده قطعا. ولی خب شما روزه خواری نکنید و در حد نیاز آب و غذا بخورید چون مریض بودین خ ...

مرسی بریزم والله الان سرم چنان گیج رفت فک کردم مغزم افتاد زمین مجبور شدمم یه چیز شیرین بخورم

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

مرسی بریزم والله الان سرم چنان گیج رفت فک کردم مغزم افتاد زمین مجبور شدمم یه چیز شیرین بخورم

شما با باطل کردن روزه فرمان خدا رو اجرا کردید

پس جای ناراحتی نداره.

خدا گفته بگیر چشم میگیرم 

خدا گفته فلان شدی نگیر چشم نمی‌گیرم 

و بقیه موارد

التماس دعا 

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام