2777
2789
عنوان

خانمایی که بیشتر از یک بچه دارید

420 بازدید | 47 پست

کار بچه کوچیک رو به بچه بزرگتر نسپارید مدام و همیشگی

یعنی مشق و درس

و چمیدونم غذا دادن بهش و ...

این بنظر من ظلمه

مادر اگه توان نداره کارای بچه دوم رو بکنه چرا میاره ؟

میدونم که خیلیا الان مخالفت میکنید 

من دو بچه دارم

فعلن جفتشون کوچیکن

چیشده

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ🤍خدایاشکرت🤍همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم

اونجوری بچه بزرگتر حس سرپرستی بهش دست میده و به خودش اجازه میده در کارای اون بچه هم دخالت کنه

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

من در حد کمک کردن بهش میسپرم

اگه چیزی نگم احساس میکنم حامی کوچکتره نیس

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

منم چون مخالف این کار بودم تا اولی از آب و گل در نیومد دومی نیوردم ولی خودم کارای خواهربرادرامو میکردم از رو علاقه بود نه اجبار مخصوصا داداش کوچیکم😍

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

خالم بچه اول بوده طفلی ۹ تا بچه ی مادربزرگمو اون بزرگ کرده ..اون خونه تمیز میکرده و غذا میپخته🥺

اگه مثلا کار یکی از بچها رو نمیکرده ، مادربزرگم پدربزرگمو پر میکرده که دعواش کنه...وای قلبم براش گرفت😪💔

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»