2777
2789
عنوان

هنگم هنوز مرتیکه

426 بازدید | 21 پست

واسه خودم رفته بودم بیرون تنها داشتم قدم میزدم که یه مرد تقریبا ۴۶ ۴۷ جلومو گرفت ما شمال زندگی می‌کنیم

به بهانه آدرس حرفه‌ای مزخرف میزد خیلی هم مبادی آداب بود میخواست شمارمو بگیره نزاشتم اصلا هنگ کردم من آخه یه زن شوهر دار قیافه ام هم اصلا معمولی معمولی حتی یه رژ هم نداشتم 

رفت تو دلم کلی بهش فحش دادم که جوابشو چرا ندادم

رفتم جلوتر دیدم پیاده شده داره با یه دختر دیگه صحبت میکنم دادو بیداد کردم براش که برو کاسه کوزه ات رو ببر جای دیگه مزاحم نشو  شماره پلاکت رو برمیدارم اون دختره هم رفت گفت من  فقط دارم آدرس میپرسم گفتم شماره چرا باید بگیری اصلا یه زن شوهر دار چرا باید به تو شماره بده 

و من برای زندگی تو را بهانه میکنم .....😍😍😍💓💓🙌🙌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خوبی کردی ابروشو بردی دیگه جرئت نمیکنه به بقیه نزدیک بشه

کاش میدادم دست مامور آخه جلوی نیرو انتظامی بود 

خب توی شوهر دار چرا باید باهاش هم صحبت بشی؟ 

می دونی زمونه عجیبی شدع... 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

خوب کردین. منم ساکن شمال هستم امروز دیدم چندنفر که بومی هم نیستن و خانواده هم نبودن داشتن یک دخترو ر ...

مرتیکه آشغال من حلقه دستمه عوضی میگه بیا برسونمت

خب توی شوهر دار چرا باید باهاش هم صحبت بشی؟ می دونی زمونه عجیبی شدع...

عزیزم خوب متوجه نشدیا من راه خودمه داشتم میرفتم 

اون نگهداشت اول آدرس پرسید من فک کردم زنش پشت خوابه اصلا چون مسافره