2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید بری دکتر

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳ . *** باز بعد ۸ ماه اقدام کردم و با اولین بار حامله شدم بلخره دخترم ۱۴۰۴/۱۰/۴ اومد توی بغلم** مهرسای من فرشته اسمونی شد. یسنای من فرشته زمینی دور وجودش،بگردم انشاالله قسمتت تک تک چشم انتظارا

عزیزم اگه متاهلی پماد کلوتریمازول با دستگاهش استفاده کن عالیه اگه هم مجردی قرص فلوکونازول بخر سه روز یبار بخور قرص عفونت هم خوبه 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

برو داروخانه قرص کلوتریمازول بخراستفاده کن

لطفا دارو معرفی نکن

شاید این دارو برای بدین این قوی باش

یا بیماری چیزی داشته باش این دارو بش نسازه

شاید اصلا عفونت نیست، این دکتر تایید نکرده

خودش میگه عفونت.. 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

سلام. خواهشا درمانی که میگم رو به هر نحوی به بقیه بگید. فقط همین دمنوش بابونه. سالها زجر کشیدم چقدر آمپول چقدر فریز  و سوزوندن. آخرش فهمیدم درمانش دمنوش بابونه هست. بعد چند سال از دستش راحت شدم. روزی مثلا یه استکان. پزشکا درمانش نمی کنن. فقط اگه ان شالله نتیجه گرفتید که می گیرید برام دعا کنید یا حق

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792