2777
2789
عنوان

کنکور

123 بازدید | 8 پست

بچها من میخوام تازه شروع کنم. سال بعد میخوام کنکور بدم

سطحم متوسطه بنظرتون دوره های سالیانه رو ببینم یا دوره هایی مثل فینیتو کرمی و بیگ‌بنگ فراهانی و تیپ و تست قضاتی؟اینا اموزششون کامله فقط تست کمتری حل میکنن تو دورشون.. ک در عوضش تکلیف میدن 

نظزتون چیه؟

فقط و فقط فیلمای درسایی رو ببین که توشون ضعیفی همین

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سالیانه قطعاخود قضاتی میگه با تیپ و تست هم میتونی خوب یاد بگیریولی برای اینکه تو 20 دقیقه بتونی فیزی ...

قضاتی گوه خورد 😂 ببخشیدا

ببین تا تست زیاد نزنی دستت راه میوفته؟ تا سالیانش فقط تست بیشتر حل میکنه ک خودمم میتونم..

ولی واسه چهارتا درس چجوری سالیانه ببینم .. خیلی زیاد میشه

قضاتی گوه خورد 😂 ببخشیداببین تا تست زیاد نزنی دستت راه میوفته؟ تا سالیانش فقط تست بیشتر حل میکنه ک ...

وا
راجب قضاتی جونم درست حرف بزن وگرنه راهنمایی نمیکنم. 

9teen ── .✦ 

منم دوسش دارم ولی حرف مفت زده خبتا تست نزنی هرچقدم فیلم ببینی نمیشه تند تند تست حل کرد

تو سالیانه بیشتر توضیح میده بیشتر یاد میده
فرق داره
فیزیک نیاز به تدریس معلم داره
درسته خودشم میگه باید تا جون داری تست بزنی
اما خب خود دانی
وقتی یک سال وقت داری سالیانه خوبه
قضات کلا خوبه، همه دوره هاشم بدرد بخوره
میخوای از هر دوره یه جلسه ببین بدونی کدوم بیشتر به کارت میاد

9teen ── .✦ 

تو سالیانه بیشتر توضیح میده بیشتر یاد میدهفرق دارهفیزیک نیاز به تدریس معلم دارهدرسته خودشم میگه باید ...

ابجی من نمیدونم چیکار کنم وسواس شدیدم دارم

.بیگ بنگ فراهانیو میگن خیلی کامله ولی موندم بین سالیانه و بیگ بنگ

ابجی من نمیدونم چیکار کنم وسواس شدیدم دارم.بیگ بنگ فراهانیو میگن خیلی کامله ولی موندم بین سالیانه و ...

بیگ بنگ ندیدم
فینیتو هم میگفتن کامله، من دیدم خیلی ناقص بود، خیلی خلاصه گفته بود
اقا یکی دو جلسه ببین از هرکدوم تا دستت بیاد همه چی

9teen ── .✦ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز