2777
2789
عنوان

شوهر عزیز

211 بازدید | 6 پست

به جای تهدید و گروکشی ، به حرف های همسرت گوش کن و احساساتش رو درک کن . او در این زندگی شریک توست نه رقیبت . گاهی فشارهای بیرونی از سمت مادر یا خواهر ممکن است باعث تنش در رابطه شما شود ، اما مهم این است که تو اجازه ندهی این بازی های روانی بر زندگی مشترکتان اثر بگذارد .

حسادت و مقایسه های نابجا می توانند ریشه بسیاری از مشکلات باشند .

شاید مادر یا خواهرت به دلیل وابستگی یا ترس از دست دادن جایگاهشان ، خواسته یا ناخواسته سعی کنند ، رابطه شما را تحت تاثیر قرار دهند ، اما این تو هستی که باید تعادل را حفظ کنی و نشان دهی که عشق و تعهدت به همسرت ، با احترام به خانواده ات در تضاد نیست .

مثال:👇

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

به جای اینکه اجازه دهی مادرت یا خواهرت با جملاتی مانند *همسرت تو را از ما دور کرده * یا * قبلا این کارها را برای ما می کردی ولی حالا...* احساس گناه را به تو تحمیل کنند ، محکم و محترمانه بگو :

*من همسرم را دوست دارم و زندگی مشترکم برایم مهم است . رابطه با شما برایم ارزشمند است ، اما نباید باعث آسیب به همسرم شود *

به جای اینکه همسرت را در برابر خانواده ات تنها بگذاری ، کنار او بایست .

به تیم همسرت بپیوند و باهم زندگی قوی تری بسازید .✌️

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممکنه تو دیدوبازدیدای عید وسال نو این چالش ، اول و حتما باید بریم خونه مادر شوهر خیلی پیش بیاد لطفا سال نو رو با زور تلخ آغاز نکنید و حرف های همسرت و اذیتهایی که شده رو صادقانه بشو و گوش کن نه فقط برای جواب دادن یا قضاوت عادلانه فقط گوش کن همسرت بهت دروغ نمیگه آقای خونه 🤝

احسنت کاش امسال رو سال درک زن و مرد وایین همسر داری وخانواده میذاشتن تا این همه تاپیک های آبکی وحرص ...

چقدر زیبا نوشتی و چقدر باهات موافقم چون فرهنگ اصیل و باستانی ایران عزیز چیزی به غیر این نیست 

خدا خانمهای مثل شما رو زیاد کنه دارید کمیاب میشین قدر خودت رو بدون

ممنون از تعریفتون خوبی از خودته عزیزدلم ان شالله همه ی دخترا و پسرای ایرانمون فرهنگ اصیلمونو که ارزش و احترام به زنانگی مادرانگی و خلقت هست رو دوباره زنده می کنن 💋💕🤍💕

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز