2777
2789
عنوان

بی بی چک برای انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 24 پست
انشالله هردوتامون تو روند قبل انتقالت چجوری بود؟؟؟؟؟من قبلش ی آمپول آزادسازی با آمپول پروژسترون زدم ...

چسب جنین نزدم

استرادیول روزی سه تا

هورمون رشد روزی یکبار دور ناف

پروژسترون روزی یه دونه عضلانی

پروزسترون روزی یه دونه شیاف

انوکساپارین دور ناف

آسپرین روزی یه دونه

ویتامین دی

کوالی فول

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

چسب جنین نزدماسترادیول روزی سه تاهورمون رشد روزی یکبار دور نافپروژسترون روزی یه دونه عضلانیپروزسترون ...

آها انشالله نتیجه بگیری فدات مشکلت چی بود من از شوهرم بود دوتا جنین بلاست انتقال دادم تو چی جونم

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داخل رحم درد نداشت اره منظورم همین hcg

نه اصلا  مثل انتقال بود

برای شما عضلانی زدن؟

در دنیا همه چیز وهمه کس را دوست داشته باش اما به هیچ چیز وهیچ کس دل نبند که دلبستگی مفهومی جز رنج نیست

آها انشالله نتیجه بگیری فدات مشکلت چی بود من از شوهرم بود دوتا جنین بلاست انتقال دادم تو چی جونم

نه من خودم مشکل دارم

آندومتریوز شدید لوله هام بسته هستند و تمام لگن و تخمدان و روده و مثانم درگیره

انتقالم دبل بود

یه بار ۱۸ام جنین سه روزه

یه بار۲۰ام جنین پنج روزه

نه من خودم مشکل دارمآندومتریوز شدید لوله هام بسته هستند و تمام لگن و تخمدان و روده و مثانم درگیرهانت ...

انشالله عزیزم نتیجه بگیری ❤️❤️

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

انشالله عزیزم نتیجه بگیری ❤️❤️

ممنون عزیزم 

شماهم نتیجه میگیری مطمعنم   💚❤

بار اولم بود آره شکرخدا مثبت شد انشاالله خدا یه نی نی سالم و خوشگل بزاره تو بغلت

خداروشکر برای منم دعا کن