2777
2789
عنوان

جوش صورت

180 بازدید | 33 پست

سلام خانوما اومدم مسافرت ، از شانس مزخرفم توی مسافرت پر از جوش شدم جوشای درشت و قرمز ،پماد و محلول کلیندومایسین و محلول ارتیترومایسین خریدم استفاده کنم ،چجوری استفاده کنم تا ۴/۵ روز دیگه که مهمونی دعوتم خوب شده باشه؟

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

من هی میزدم رو جوش بعد نیم ساعت میشستم باز بعد ۱ ساعت تکرار میکردم عالیه

کدومشو؟اخه خیلی جاش قرمز میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم کلیندا رو باید شبا زد ب جوش ها ک نور ب صورت نخور و صورت نسوزه 

شب صورتت بشور وبعد بزن و بخواب 

جوشها ب مرور خشک میشن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

کسی میدونه برای جای جوش چی پماد بگیرم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳

و اینم بگم ک آرایش نکن بزار پوست هوا بخوره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کلیندامایسلین جوش من و در عرض ۳ روز اونم جوشی که ۱ ماه بودش خشک کردولی نقطه ای بزن چون به شدت پوست ر ...

سلام برای جای جوش ک قرمز مونده میدونید چه پماد خوبه بگیرم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم کلیندا رو باید شبا زد ب جوش ها ک نور ب صورت نخور و صورت نسوزه شب صورتت بشور وبعد بزن و بخ ...

محلولش یا پمادش؟ 

زینک

زینک چه شماره ایشان عزیزم؟

واقعا میبره جای جوش رو ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام جاش یا خودش

جاش؟

پر بود فشارش دادم خالی کردم جاشدقرمز مونده آبان‌ماه هست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40