2777
2789
عنوان

پریودنشدن

65 بازدید | 7 پست

سلام 😑من بازم این ماه خیلی کم پریود شدم دردشم برعکس روزای دیگه کم بود بدون دارو گذروندم 😞

ذخیرمم پایینه نزدیک صفر به این ربطی داره؟؟

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

به نظرم بخاطر تغییر فصله 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

به نظرم بخاطر تغییر فصله

☹️☹️هی داره کمتر میشه میترسم😞سنی ندارم ک متوجه شدم ذخیرم پایینه نمیدونم چیکارکنم میترسم بچه دارنشم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
خداروشکر کن تخمدان هات سالمه دیگه کاری به کمو زیاد بودنش نداشته باش

😞ینی پریودیم ب این ربطی داره؟ب دکترکفتم گفت نمیشه کاریش گرد زیادبشه یک سوم شده هم حجمش هم روزاش گاهی یه روزه میشم منی ک شدت خونریزیم زیادبود و هفت روز تایمش بود

😞برای ذخیرمم نوشتن برم فریز تخمک گرون بودنشد

نمیدونم من ازین چیزا سر در نمیارمدرهر صورت شل کن و بیخیال باش

😞ترسم اینه بچه دارنشم 

2790
2778
2791
2779
2792