2777
2789
عنوان

تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 24 پست
پرسیدم ببین 😂

اورین اورین عزیزجان

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه به نظرم گرونه یعنی سیصد بدم دوتا حوله 😠واسه عروسی میخوام 

خوب چرا برا عروسیت از این ست ها نمیخری که دمپایی هم داره شیک تره که

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
دمپایی به درد نمیخوره اخه فقط حوله تن پوشش به درد میخوره حوله صورتم خریدم نرکه عالیه ولی بدن نخریدم& ...

خوب اگه خوبه بگیر دیگه من پنج سالرپیش ستشو خربدم دمپاییشم وقتی از حمام میومدیم میپوشیدیم اون موقع خریدم سیصد هنوز که هنوزه داره کار میکنه

خوب اگه خوبه بگیر دیگه من پنج سالرپیش ستشو خربدم دمپاییشم وقتی از حمام میومدیم میپوشیدیم اون موقع خر ...

چه گرون نمی دونم چرا انقدر تو حوله خریدن خسیس ام 😂ولی من بدم پیاد پامو بعد حمام به پارچه و خز این چیزها بخور یه ساعت تو حمام بعد دوش چربش می کنم بلافاصله ام می کنم تو دمپایی روفرشی که چرمه 

چه گرون نمی دونم چرا انقدر تو حوله خریدن خسیس ام 😂ولی من بدم پیاد پامو بعد حمام به پارچه و خز این چ ...

اها  خوب دیگه اینم هست ولی حولتو جنس هوب بگیر زود نپوسه من دوستم پنجاه خرید بعد یک ماه همع جاش پوسید کلی هم خانواده شوعرش حرف رراوردن فلان بود اینهمه داری میخری اینم خوب بخر جا حرفو کمتر کن البته اونا از همه چی حرف در میارن