غم555 مدیر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 6084 عنوان نی نی کوچولوم صبحا | مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 39 پست بیدار میشه با چشمای بسته میشینه دنبال پستونکش میگرده بعد میزاره دهنش دوباره میخوابه😂پستونکش همیشه میزارم بالا سرش خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو... یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه... 1404/01/02 | 09:57 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهلیناممممممم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3469 جان دلم ببوسش از طرف من.. دلم رفت براش🥰😍😘... دوستم میشه منم دعا کنی دوباره باردار بشم اخه خیلی ساله منتظرم وکلی دلشکسته ام .. دعاکن باردار بشم باز واینبار سلامت بغلش بگیرم... ازین نی نی پستونکی ها میخام منم🙏🥺🤤 نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
غم555 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 6084 جان دلم ببوسش از طرف من.. دلم رفت براش🥰😍😘... دوستم میشه منم دعا کنی دوباره باردار بشم اخه خیلی سا ... فداتبشم عزیزم چشم ایشالا تو همین سال به زودی نی نی دار بشی یه نی نی خوشگل و تپلی😍😍 خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو... یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...
غم555 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 6084 حتما ازش فیلم بگیر😂خدا حفظش کنه🥰 فداتبشم😘😘😘 خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو... یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...
غم555 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 6084 فک کنین وقتی گم میکنه چ غم بزرگی داره تو دلش☹️ عاشق پستونکشه سه تا دیگه هم داره اما فقط اینو میزاره دهنش بقیه رو وقتی میشینه با پاهاش پرت میکنه اونور😂 خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو... یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...
ماهلیناممممممم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3469 فداتبشم عزیزم چشم ایشالا تو همین سال به زودی نی نی دار بشی یه نی نی خوشگل و تپلی😍😍 انشالله الهی آمین خدا از دل و زبونت بشنوه. دوست خوش قلبم...نی نی نازمو از طرفم بازم ببوسش. اسمم سمانه هر وقت یادت افتادم دعام کن نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
غم555 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 6084 انشالله الهی آمین خدا از دل و زبونت بشنوه. دوست خوش قلبم...نی نی نازمو از طرفم بازم ببوسش. اسمم سمان ... فداتبشم عزیزم اگه قسمتم بشه میرم مشهد قبل عملم اونجا سفارشی دعات میکنم ایشالا به زودی تاپیک بزنی که بارداری نی نی داری😍😍😍😍😍 خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو... یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...
ماهلیناممممممم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3469 فداتبشم عزیزم اگه قسمتم بشه میرم مشهد قبل عملم اونجا سفارشی دعات میکنم ایشالا به زودی تاپیک بزنی که ... ممنونم ازت یادت افتاد هر وقت دعام کن🥺🙏 نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
غم555 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/27 تعداد پست: 6084 ممنونم ازت یادت افتاد هر وقت دعام کن🥺🙏 چشم عزیزم حتمااا خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو... یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...