2777
2789

نه برو آلفا بزن درجا خوب میشه 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر ایــران جز این ویران سرا نیست 💙 من این ویران سرا را دوست دارم 🦋💙دخترکم باوان قشنگم الان چند ماهه که مهمون دلم شدی چقدر داشتنت قشنگه کوچولوی من تکونات زیباترین حس دنیاست و صدای قلب کوچیکت قشنگترین صدای دنیاست بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم🥹💋😍💙a🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زیاده؟ولی شست و شو خیلی خوبه ها من مادرم کتری اب جوش ریخت رو پاهاش دکتر میگفت بره حموم

ی انگشتم کامل سوخته 

ولی جاش قهوه ای شده الان . الان جاش مونده ؟ مال من با روغن سوخته 

جاش می‌ره ؟

آره

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر ایــران جز این ویران سرا نیست 💙 من این ویران سرا را دوست دارم 🦋💙دخترکم باوان قشنگم الان چند ماهه که مهمون دلم شدی چقدر داشتنت قشنگه کوچولوی من تکونات زیباترین حس دنیاست و صدای قلب کوچیکت قشنگترین صدای دنیاست بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم🥹💋😍💙a🧿

ی انگشتم کامل سوخته ولی جاش قهوه ای شده الان . الان جاش مونده ؟ مال من با روغن سوخته

امیدوارم اذیت نشی اما این عکس رو ببین معنی سوختگی میفهمی

خداروشکر پوست گرفت پاهاش اما قهوه ای شده لک میفته دیگه

این کل پاهاش سوخت بابت چذاشتن عکس عذرخواهم دوستان کسی تحمل نداره نبینه

هر موقع خدای نکرده دست یا جایی از بدنتون میسوزه سریع زیر آب سرد بگیرید و روش خمیر دندون بزارید اصلا تاول نمیزنه بارها امتحان کردم برا بچه م و خودم عالی عالی بوده..خمیر دندون خاصیتی داره خنک نگه میداره نمیزاره لایه های پوست بسوزه و تاول بزنه..خیلی عالی