2777
2789
عنوان

حس حماقت میکنم

207 بازدید | 23 پست

دو شب پیش خونه ی مامانم دعوت بودیم، زن داداشمم بود 

از اول قیافه گرفته بود،منم محل بهش نذاشتم،دیگه نگاهش هم نکردم ،یه بارم دیدم با تنفر نگام میکنه 

نه فقط واسه من،واسه کل خانواده و حتی اون یکی عروسمون

بعدش من داداشمو خییلی دوس دارم،وسط مهمونی یه لبخند به عروسمون زدم و کمی باهاش حرف زدم،گفتم نره خونه دعوا کنه با داداشم😔

برگشتنی هم چون همسرم زودتر رفت سر کار ،با اونا برگشتم خونمون

اصلا دلم نمیخواست،ولی بازم بخاطر داداشم 

چقدررر الان حس بدی دارم یاد اون شب میفتم 

آخرش یخش واشد،وقتی منو رسوندن گفت تروخدا شب بیا پیش ما و چقدر از لباس دخترم تعریف کرد

تو مهمونی هم کل ظرفارو شست با کمک آبجیم

ولی میگم چرا هررر دفعه ،یعنی نود درصد مواقع اینجوری میکنه ولی اگه کسی باهاش این کارو کنه گریه میکنه🥲

مشخصه ازون آدماییه که بایدخرش کنن

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن؛ همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن🕋 ز مدینه تا به کعبه سر و پا برهنه رفتن؛ دو لب از برای لبیک به وظیفه باز کردن🗣 شب جمعه ها نخفتن به خدای راز گفتن؛ ز وجود بی نیازش طلب نیاز کردن🌒به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد؛ که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن💞به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد؛ که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🫂💙

ببین بی محلی اذیتش میکنه معلومه چیزی تو دلش نیست شما اول باهاش گرم بگیرید 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
مشخصه ازون آدماییه که بایدخرش کنن

اخه من الان با این حسم چجوری برم خونش

همیییشه بخاطر داداشم گذشت میکنم 

همش از بقیه ناراحته 

داداشم راه دور کار می‌کرد همش میگفت کسی بمن زنگ نمیزنه

الان همسر منم خییلی روزا نیست،از اول ازدواجمون اینجوری بود،مثلا همین ۴ شنبه سوری نبود دخترم کلی گربه کرد،میتونم از بقیه توقع کنم؟؟

داداش من یک سال راه دور بود،همسر من از اول ازدواج الان نزدیک ۱۳ ساله اکثر مناسبات نیست 

بیام برای بقیه قیافه بگیرم؟ بخدا مردم گرفتارن

ببین بی محلی اذیتش میکنه معلومه چیزی تو دلش نیست شما اول باهاش گرم بگیرید

مآ همیشه باهاش گرم میگیریم 

بخدا این یکی عروسمون اینقدرر ناراحت شد،گفت چرا اول سالی اینجوری میکنه

مشهوره به خراب کردن مهمونیا

حماقتی من ندیدم..خب عروس در واقع مهمان شماس چرا باید بهش بی محلی کنی؟ بزارید دور همی هاتون همیشه پای ...

اخه اون بی محلی میکنه نود درصد،قیافه میگیره،یا گریه میکنه 

من نمیدونم چرا طلب کاره از همه 

ما گه جرات نداریم حرف بزنیم ولی این یکی عروسمون یه بار بهش گفته مهمونیارو خراب میکنی

مآ همیشه باهاش گرم میگیریم بخدا این یکی عروسمون اینقدرر ناراحت شد،گفت چرا اول سالی اینجوری میکنهمشهو ...

اخلاقشه دوست داره بهش توجه کنن شاید احساس کمبود میکنه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
نمیدونم والا،هرر بار یه بهانه دستشه

چیزی ته دلش نیست به دل نگیرید