2777
2789
عنوان

میترسم روزه م باطل بشه

432 بازدید | 29 پست

یه امسال خیر سرم خواستم کل ماه رمضان رو روزه باشم 

یه روز از پریودیم مونده بود که فقط هم لکه داشتم کلی قرص ال دی خوردم که پاک بشم 

و اول رمضان شروع شد 

دوستم گفت حالا که خوردی باید ادامه بدی 

منم چند روز اول خیلی بی نظم میخوردم مثلا ساعت یک یا دو شب یادم میافتاد میخوردم 

تا اینکه بعد از یک هفته افتادم لکه باز دوباره کلی قرص خوردم و غسل کردم و روزه مو گرفتم 

دیگه گوشیم رو گذاشتم رو زنگ و دقیقا ساعت 10شب یه دونه میخورم 

اما الان مسله اینجاس با این که مرتب و سر ساعت هم خوردم بازم بعد از افطار لکه داشتم بازم دو تا دیگه قرص خورذم رفتم دوش گرفتم 

ولی مشکلی که هست اینکه وقتی یکی میخورم خوبم 

ولی وقتی چند تا میخورم حالت تعوع میگیرم 

همش استرس دارم که گلاب بع روتون حالم به هم بخوره 

بد تر سرما هم خوردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا اینقد قرص میخوری😐خب پریود بشی خودت که نشکستی😐بعدا میگیری

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

ببخشید ولی بنظرم روزه گرفتن انقدری واجب نیست که بخاطرش چرخه طبیعی بدنتونو دست کاری کنید و سلامتتو نو به خطر بندازید که اگر اینجوری بود خود خدا میگفت. و اینکه قرص ال دی حتی یه دونشم کلی ضرر داره و فقط مواقع خاص باید استفاده بشه نه اینجوری کیلویی 

عجب

تو اصلا نمیدونی چه جوری باید بخوری 🙁😑 قرصووو...

فقط میندازی بالا عین شکلات این قرصای هورمونی رو

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

این قرص ها خیییلی عوارض داره 

هیچ وقت نخور

چرا میخوایی حالت طبیعی بدنت بهم بزنی

خدا خودش گفته اگه نمیتونی بگیری در طول سال بگیر

منم خیلی به روزه حساسم ولی به نظرم خدا هم راضی نیست ما به بدن خودمون ضرر بزنیم 

من اصلا قرص نمیخورم روزه ها مو هم قضا شو می گیرم

دیگه چاره چیه خدا خودش زن اینجوری آفریده

با قرص خوردن و بهم ریخت هورمون هات دادی به خودت آسیب میزنی و آسیب زدن به خود گناهه

پریود شدن خدا برای ما خانمها قرار داده چرا با قرص خودت بهم می ریزی و آسیب میزنی این خودش گناهه دخالت تو امر طبیعی که خدا قرار داده 

یا علی