سلام دوستای خوبم تو تاپیک قبلی درست توضیح ندادم اینجاکامل میگم از اول خب اول همه عوامل دخیل درتعیین جنسیت
۱_زمان مقاربت۲_نحوه مقاربت(تعداددفعات و سطحی یاعمقی بودن آن)۳_اسیدی یا محیطی بودن محیط واژن_۴تغذیه(که باید از ۳ماه قبل اقدام شروع شه
البته دوستان اینااثرشون صدردصدنیس اون کارخداست ولی اینا از لحاظ علمی ثابت شده
خب اول توضیح تک تک واس نی نی پسر میگم
پسردارشدن
۱_زمان مقاربت:برای پسردارشدن باید زمان مقاربت نزدیک تخمک گذاریتون باشه
زمان تخمک گذاری هم همانطورکه میدونید از روز اول عادت که میشه روز اول دوره ی قاعدگیتون روز ۱۳_۱۵ دوره میشه زمان احتمالی تخمک گذاری شما و شما باید نزدیک تخمک گذاری یعنی روز ۱۱شروع کنید اقدام رو و هرشب هم نباشه چون اقدام مکررتعداداسپرم کم میکنه و درنتیجه امکان پسردارشدن میادپایین از روز ۱۱شروع میتونید بکنید یک شب درمیون تا روز ۱۶ که ی روز بعدتخمک گذاری هست
۲_نحوه مقاربت برای پسردارشدن بایدزن به اوج لذت جنسی برسه و دخول عمقی باشه تااسپرم ها ریخته بشه به نزدیک دهانه رحم که محیط قلیایی داره چون اسپرم هایyکه باعث تولید جنین پسرمیشوند تومحیط قلیایی بیشترزنده می مونن تعداد دفعاتم که تومورد۱گفتم
۳_محیط واژن:برای پسردارشدن بایدمحیط قلیایی باشع بنابراین قبل از اقدام خودتون روبا محلول جوش شیرین بشورید به این صورت که ی لیوان اب جوش بردارید ی قاشق جوش شیرین کامل توش حل کنیدوبرزیدداخل افتابه چیزی وخودتون باش بشورید
۳_تغذیه خانمای محترم توجه کنیدکه تغذیه روبایدخودتون وهمسرتون از تقریبا ی ۳ماه قبل اقدام شروع کنید برای پسردارشدن باید نسبت سدیم پتاسیم بایدتوغذای خانم بیشتراز نسبت کلسیم منیزیم باشه ومحیط خون خانم قلیایی باشه البته ی نکته روتوجه کنیدخانم ها الزاما هرغذای که ترش خون رواسیدی نمیکنه بلکه ممکن ی غذای ترش سوخت سازش خون قلیایی کنه پس منظورمون از غذاهای که خون قلیایی کنه این نیس کع ترش نباشه غذاهایی مثل اغلب سبزی ها_شیر_میوه ها وبعضی خشکبار_توت فرنگی_تمشک_مرکبات _لیمو خون رو قلیایی میکنن پس خانم که پسرمیخوادبایدایناروبیشتربخوره ولی غذاهایی مثل گوشت_تخم مرغ وماهی_سرکه وقارچ شویدورازیانه محیط خون اسیدی میکنه پس کسی که پسرمیخوادبایدچندماه مصرف اینارو تامیتونع کمترکنه
و برای پسردارشدن هرروز خانم واقاچندتاخرما بخورن و خانماب همسرتون هروز ی لیوان عرق کاسنی یا ی لیوان جوشونده کاسنی بدید
خب نوبتی هم باشه نوبت دختر
برای دختردارشدن همه چی بایدعکس باشه عکس چیزای که براپسردارشدن گفتم
۱_زمان مراقبت برای دختردارشدن بایدبرعکس پسردارشدن باشه ینی زمان نزدیکی نزدیک به روز تخمک گذاری نباشه همون طور که گفتم روز اول پریودشما روز اول دوره قاعدگی هستش و روز ۱۳_۱۵دوره تون روز احتمالی تخمک گذاری شما هست پس زمان نزدیکی باید از روز اول پاک شدن شما باشه تا ۳روز قبل از تخمک گذاری ینی مثلااز روز ۷ام اگه پاکی شروع میکنی تاروز۱۰ام وهرروز رابطه باشه برای دختردارشدن برعکس پسردارشدن هرروز بایدمقاربت باشه از روز اول پاکی تا۳ روز قبل تخمک گذاری ینی مثلا روز ۷ ام تا۱۰ام بعددیگه ادامه نمی دید واز روز ۱۱ام صبرمیکنید روز ۱۳تا۱۵ام که زمان احتمالی تخمک گذاری صبرمیکنیدچون احتماال پسردارشدن ببشتره تادوروز بعداز تخمک گذاری ینی از ۱۱ام تا۱۷ام دوره تون رابطه اصلانداشته باشیدومجداداز روز۱۸ام شروع کنیدتاوقتی پریودمی شید برای دختردارشدن زن نبایدبه اوج لذت جنسی برسه ودوخول سطحی ترباشه ومنی دردهانه واژن ریخته شه که محیط اسیدی تردارع دقیقابرعکس مواردی که بالابرای پسردارشدن گفتم ورابطه تواین زمانای که گفتم هرروزش باشه ولی دخول سطحی ترچون دهانه واژن اسیدی تومحیط اسیدی ببشتراسپرمای xکه تولیدجنین دخترمیکنن زنده می مونن پس دخول سطحی باشه که منی تودهانه واژن ریخته شه
۳_محیط واژن:خب مشخصه براپسرکه قلیایی بود پس برادختراسیدی باید باشه پس قبل نزدیکی خودتون با سرکه سیب بشورید به این صورت که افتابه رواب ولرم کنیدونصف فنجون سرکه سیب بریزیدتوش خودتون بشورید باش
_۴تغذیه :برای دختردارشدن بایدنسبت کلسیم_منیزیم بیشتراز سدیم پتاسیم باشع دقیقا عکس پسرشدن پس غذهایی که توبالاگفتم کسایی که پسرمیخوان بایدمصرفش خ کم کنن مثل گوشت_تخم مرغ_ماهی_شوید_رازیانه _غلات رو بیشتربخورن وغذاهای که گفتم اوتای کع پسرمیخوان بخورت کمتربخورن
ان شااا...هرکی بچه میخوادخدابش بچه سالم صالح بده اینالولویت اصلی بعد بارعایت اینا پسر یادختز ان شاا...
امضا خانم دکتراینده
خداقوت واقعانه 😂😂😂