2777
2789
عنوان

اندازه دنیا دلم گرفته

107 بازدید | 15 پست

خانواده شلوغی هستیم تقریبا با نوه ها رو هم ۲۵ نفریم، واسه عید کل خانواده م رفتن مسافرت فقط منو شوهرم و دخترم نرفتیم، هم بخاطر خراب نشدن روزه هامون نرفتیم هم بخاطر از دست ندادن شب قدر، هم اینکه شوهرم با خانواده من بهش خوش نمی گذره، دم اذون که میشه دلم می ترکه از غربت ، انگار تک و تنها رها شدم، الانم شب قدره مسجدیم ولی بازم دلم گرفته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل منی منم دلم میگیره فکر بهش میکنم بعد میگم بازم خداروشکر کنم به خاطر چیزای که دارم تن سالم داریم ...

من از اینکه همشون رفتن ولی من نیستم دلم می گیره، شوهرم کلا با بقیه زیاد هماهنگ نمیشه، بعد خانواده م مذهبی نیستند ولی شوهرم خیلی مومنه

شاید دم پریودیتهمنم نزدیکای پریود اینجوری میشمبعدم یه برنامه تفریح داخل شهر بچینین با همسرتون برین ر ...

اره موقع پریودم بود ولی ال دی خوردم که پریود نشم، روزه هام کامل بگیرم.

[QUOTE=376192404]اره موقع پریودم بود ولی ال دی خوردم که پریود نشم، روزه هام کامل بگیرم.[/QUOT

هر قرصی که هورمونارو بالا پایین کنه حالت های زمان پریودی رو به همراه داره  ال دی هم همینه

من این مواقع سعی نمیکنم حالم خوب شه چون دلیلشو میدونم دیگه میگم میگذره ولش میکنم میگم باشه غصه جان ...

منم غصه نمی خورم ولی دلم گرفته، انگار حس سنگینی دارم، بخصوص که من همیشه تو غربت زندگی می کنم، قرار بود بعد از شبهای قدر بریم شهرستان پیششون ولی با رفتن اونا دیگه دلم نمی خواد برم، از اینکه برم شهرستان خونه مادرشوهرم ولی هیچ کی از خانواده م نباشند دلم می لرزه

قربون دلت برم🥺🥺🥺🥺

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔