2777
2789

چه سخته

یعنی پنیک کابووسم میاره

یا از ترس تکرارحمله کابووس میاد سراغ

خونده بودم افسردگی شدید هم کابووس میاره

و البته خونده بودم بیماری دوقطبی هم همراهش 

پنیک هست.😔

یکی از دوستای اینجام طفلی پنیک میشه و

دست و پاش یخ

و مدام سرگیجه داره🥺

کلا نباید استرس یا هیجانی و ناراحت بشه

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

چه سختهیعنی پنیک کابووسم میارهیا از ترس تکرارحمله کابووس میاد سراغخونده بودم افسردگی شدید هم کابووس ...

یکتا جوون من اونجا‌ پیاممو پاک کردم آخه پستی نبود

گفتم بزار بتونی خودت حذفش کنی بعدا

میدونم حس خیلی بدی هست که خواب باید برای

آرامش باشه ولی همین خوابم بشه مایه آشفتگی🥺

الهی داروی خوب قطعی برای درمانش بزودی بسازن

الهی زودتر حالت بهتر شه.

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه سختهیعنی پنیک کابووسم میارهیا از ترس تکرارحمله کابووس میاد سراغخونده بودم افسردگی شدید هم کابووس ...

واسه من کابوسم هست دیگه بقیه رو نمیدونم فقط میتونم بگم خیلی سخته

یکتا جوون من اونجا‌ پیاممو پاک کردم آخه پستی نبودگفتم بزار بتونی خودت حذفش کنی بعدامیدونم حس خیلی بد ...

مرسی قشنگم امیدوارم زندگیم فعلا رو هواست هیچی ازش نمیفهمم با این بیماری 🤲🏻😓

واسه من کابوسم هست دیگه بقیه رو نمیدونم فقط میتونم بگم خیلی سخته

ذهنت آشفته نیست طی روز 

من یزمانی که غصه هام زیاد بود گاهی کابووس میدیدم

مرسی قشنگم امیدوارم زندگیم فعلا رو هواست هیچی ازش نمیفهمم با این بیماری 🤲🏻😓

درمان دارویی نمیکنی؟ 

دارو گیاهی مؤثر نیس ؟ (اسطوخودوس و گل گاو زبون و

گلاب و....سنبل الطیب)

فقط میدونم ویتامین دی و گروه بی رو باید مراقب

باشی کمبود نداشته باشی

الهی دلت پر آرامش بشه و ذهنت رها

یکتا جون 🌹وقتی این همه در عذابی و خواب راحت

نداری و..... بهرحال پنیک هم یکنوع اختلال تو سیگنالها

یا ترشح هورمون‌های مغز هست. 

البته که روان درمانی و تلقین و باور نداشتن اینکه 

مشکلی داری کمک میکنه هرچی به ذهن بدیم 

همونو پردازش میکنه و تو ناخودآگاه میره و میشه

کابووس . حالا اگه بتونی حس‌های خوب شده کاذب

بهش بدی و به اصطلاح خودتو گول بزنی میشه رویا

این روش‌های جدید آرتی ام اس و...که پالسای مغز رو

تنظیم میکنن چطوره؟ البته جدیدش و جای خوب

بنظرم برین یک آرامبخش بگیرین  

یا بگین کم عارضه ترین رو برام بنویسین

واقعا مشکلات روحی خیلی سخت تر از جسمی هست

امیدوارم حالت رو به بهبودی بره.🌹

یکتا جون 🌹وقتی این همه در عذابی و خواب راحتنداری و..... بهرحال پنیک هم یکنوع اختلال تو سیگنالهایا ت ...

مرسی عزیزم که منو درک میکنی 🥺👌🏻🙏🏻🌹

دقیقا همه اینها درسته 

خیلی بیماری سختیه پنیک همش باهاش عذاب میکشم 😓