2777
2789

هوا بارونی بود☺️🌨🌨🌨🌧🌧🌧🌧

وصیتنامه آهنگین کوروش بزرگ: منم کوروش وپادشاه جهان به شاهی من شادمان مردمان به بابل درآمد سپاهی زمن رها کردم این سرزمین راز مرگ به بابل چو وارد شدم بی نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کارستمدیده پرداختمکسی رانباشد به کس برتری برابر بود مسگر و لشکری پرستش به فرمانم آزادشد معابد دگرباره آبادشد به دستورمن صلح شدبرقرار که بیزاربودم من ازکارزار میان دو دریا در این سرزمین خراجم دهدشاه وچادرنشین زنو ساختم شهر ویرانه را سپس خانه دادم به آواره ها مرا در جهان هدیه آرامش است به گیتی شکوفایی و دانش است چو روزی مرا عمر پایان رسید زمانی که جانم ز تن بر کشید نه طاغوت باید مرا در بدن نه با مومیایی کنیدم کفن که هر بند این پیکرم بعد از اینشود جزئی از خاک ایران زمینکه هر بند این پیکرم بعد از این شود جزئی از خاک ایران زمین. زنده باد خاک پاک ایران زمین💚🤍❤️ زنده باد خلیج همیشه پارس🌊🌊🌊🌊🌊🌊 زنده باد زبان اصیل پارسی❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم سال شانسمه از ۱۴سالگیم منتظر امسال بودم کل کارت بانکیام رمزش اینه😂

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

چررررت 

امروز که همش گریه کردم 

سالی که نکوست ...

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی