2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بده ب ماااا استفاده می کنیم بخدا چ وضعشه

دیگه استفاده کردم 🥰😅

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من اکثر کامنتهارو خوندم باید بگم متاسفانه بخاطر اوضاع اقتصادی بحای لذت بردن از خریدهامون، کارمون شده حساب کتاب کردن که ببینیم می ارزید آیا یا نه؟!!

کاش یکم بیخیالی طی کنیم و بدونیم اگه قرار باشه خرید نکنیم و همش دنبال پس انداز و اینا باشیم چرخ مملکت نمیچرخه و آسیبش به خودمون همسرمون پدرامون و همه میرسه 

با این اوضاع جنگی تو دنیا بهتره از لحظاتمون استفاده کنیم و لذت ببریم معلوم نیس دو روز دیگه هستیم یا نه

ی شال مشکی ۴۰۰ تومنی پارسال زیادم گرون نیست ولی واقعا هر بار نگاش میکنم فکر میکنم پولمو انداختم خیا ...

منم یه روسری مشکی خریدم کلی هم به فروشنده تاکید کردم سُر نباشه حالا هم سُره هم مدام چروک میشه هر وقت می پوشم فروشنده رو فحش میدم هرکارم کردم پس نگرفت

اگه بخری فقط جارو رباتیک بخری بنظرم نخر اگه هردوشون رو میخوایی بخر چون جارو گرد هست و نمیتونه گوشه خ ...

بعد رو فرشم تمیز میکنه یا فقط سرامیک؟ 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم