2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چون سبک زندگیم مینیمال هست قبل از خرید هرچیزی حسابی فکر میکنم و تحقیق میکنم تا حتما کاربردی باشه برام بعد اقدام به خرید میکنم معمولا هم چیزای گرون و باکیفیت میگیرم خداروشکر خرید هیجانی و بدون کاربرد اصلا نداشتم 

عینک آفتابی 😑خودم عینکیم و بدون عینک خودم رسما کورم 🤣🤣

خب باید طبی می‌گرفتی شماره چشمت😂

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
متاسفانه اینقدر چرت پرت گفتن اصلا دوست ندارم یک حس بد دارم بهش

بزار هر چی میخوان بگن منم مثل شما ماشین شاسی گرفتم استفاده نمیکردم انقد طعنه زدن فروختیم آپارتمان پیش خرید کردیم الان خیلی پشیمونیم 

من یک جفت کتانی خریدم ک یک سایز کوچیکتراز پام بود چند روز پوشیدم الان قشنگ جاباز کرده

این کتونی نیست و یکم هم خشکه 

باز نشد فقط هربار که میپوشم دیگه چلاق میشم

تو را جانم صدا کردم و اینکه برتر از جانی ❤پسرم همه زندگیمه❤