2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستان ماشین شاسی گرفته بود نزدیک ۱میلیارد گذاشت گوشه پارکینگ الان ماشینه شده نزدیک ۴ تومن ...

اون حس و شور و انرژیم کلا گرفته شده و هیچ احساسی ندارم بهش 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

وای برن گم شن اینا دیگهببخشیداا شاید فامیل باشه ولی ادمای بدرد نخور بدرد نخورن چه دوست چه فامیل چه خ ...

از خانواده خودم تا همسرم و ....

دوست و بقیه رو نمیدونم و نشنیدم

ولی اینا علنا میگن و زخم زبون میزنن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ماشین! نه استفاده میکنم نه فایده داره یک ساله گوشه پارکینگ اینقدر که حرف شنیدم از دیگران بعد خریدش ک ...

مثلا چه حرفی

اخه میخوام بخرم من

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76__۲۲ آبان 1404....... هدف اول: 70 ....... هدف دوم: 68 ....... هدف سوم: 66 ....... هدف چهارم: 64 ...... هدف پنجم: 62 ...... هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ...... هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 ..... هدف یازدهم: ۵۴ ..... هدف دوازدهم: 53 ..... هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

عزیزمممم ان شالله که همیشه شاد وپرانرژی باشی

ممنونم همچین شما ❤️🌱🥰

مثلا چه حرفیاخه میخوام بخرم من

گفتنی نیست متاسفانه 

چون دور از جون شما کاربر بی شخصیت و فضول زیاد هست بعدا یادش بمونه و بیان بگن و اینجا هم اعصابمو خورد کنن 

ولی از پولی که خریدیم تا حتی شماره پلاکش و ...

مورد تمسخر و تهمت و توهین قرار گرفتیم هم خودم هم همسرم