2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سبزه هستم  لاغرم هستم قدمم157😐

مشخصاتت نزدیک به منه ..نکنه..منی توووو😂😂😂

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
اگه خیلی لاغری نگیر عزیزم . خیلی لاغر  چطوری میخواهی گیپور رو پر کنی

ی سوتین مجلسی اوکیش میکنه...

💙💙تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی💪💪تو از جنس خدایی و خدااااااا سرشار از انرژژژژی مثبتهههههه!💪💪💪
چون لاغری یکم دامن پفی تر بگیر این یکم راسته اس البته این نظر منه. خوشت اومده بخرش عزیز😍😍😍😍

ممنون ازنظرت😘😘😘

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸
نه هنوز گفتم ازشماهابپرسم ببینم نظرتون چیه قشنگه یانه

مدلش قشنگه..

بهتره پرو هم بکنی..

تو تن خیلی بهتر مشخص میشه..

ان شاءالله که نظرتو جلب بکنه..

ی سوتین مجلسی اوکیش میکنه...

قسمت گردن چون خیلی بازه بهت میگم نگیر چون باید گوشت داشته باشی پرش کنی سوتین ممه ها رو پر می کنه .نه گودی گردن و استخوان جناغت رو .

حالا خودت نگاه کن 

عهد بسته ام قبل از مرگم نمیرم