2777
2789

من همش از حرف زدن با خدا و نماز میترسم چون هم وسواس انجام دادنشون رو دارم

مثلا بارها یه عمل رو تکرار میکنم تا مطمئن بشم درسته

هم اینکه میترسم وسط دعاهام چیز بدی بگم و به خاطر همین مغزم از قصد چیزای بد میگه چون میخوام بهشون فکر نکنم

لطفا نگید خوددرگیر و.. چون این حرفتون ناراحتم میکنه ، اگه چیزی میدونین یا پیشنهادی دارین بگین عزیزای دلم ممنونم

عزیزم اگه میخوای این فکرای وسواسی اذیتت نکنه بذار بیان تو فکرت و رد بشن برن اصلا روشون حساسیت نداشته باش

منم سالها مثل تو بودم مثلا برای خوندن یک نماز ۲ رکعتی شاید ۲۰ ، ۳۰ بار نمازو قطع میکردم از اول میخوندم همش فکرای بد میومد تو سرم 

تا اینکه یاد گرفتم اصلا نباید به این فکرا اهمیت داد باید بذاری همونجوری که اومدن به ذهنت ، به همون ترتیب هم رد بشن برن . خدا خودش میدونه که این فکرا عمدی نیست پس میبخشه و نمازتو قبول میکنه

عزیزم اگه میخوای این فکرای وسواسی اذیتت نکنه بذار بیان تو فکرت و رد بشن برن اصلا روشون حساسیت نداشته ...

اخه برای خودم چرت و پرت میگم مثلا دعایی که میخوام بکنم رو برعکس میگم و دوساعت خواهش میکنم تا اونو قبول نکنه

با اینکه دلم میگه خدا خودش میدونه

ولی بعدش میگم شاید ناراحت شه از اینکه من اینطوریم و ... خیلی فکرای بد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سعی کن کم کم به شک هات توجه نکنی. مثلا اگه ده بار چک می‌کنی ، ایندفعه ۹ بار و به ترتیب کم کن یواش یواش .

وسواس فکری ،خودش خیلی آزار دهنده هست می‌دونم. 

اگه فکر کردی الان یچیزی بگی خدا بدش میاد سریع بگو خدایا ببخشید ناشکری نمیکنم و فقط دارم حرف دلمو راست بهت میگم . قطعا خدا خودش شنوایی دانا به احوالات ما هست عزیزم. 

شک زیاد، حتی توی نماز داریم کسی که کثیرالشک هست دیگه به این شکل توجه نکنه. مثلا من خیلی شک میکنم الان رکعت دوم بودم یا نه ، ولی ازونجا که کثیرالشک هستم یعنی مدام درحال شک و تردبدم ، باید بش بی توجهی کنم و مبنا را بر درست بودن عمل قرار بدم. 

شما یواش یواش میتونی بر این شک های زیاد و وسوسه فکری در هر زمینه ای غلبه کنی.

مثلا داری میری بیرون شیر گاز رو ۱۰ بار چک می‌کنی آخرش هم با استرس میزی و فکرت درگیره یعنی شیر بسته هست. 

این دفعه ۸ بار چک کن، آخرش بگو بسته هست و برو و اگه استرس گرفتی بگو توکل برخدا میکنم و بسته هست. یا مثلاً اوایل اگه اذیت میشی عکس بگیر از شیر که بستی . کم کم از سرت می‌افته که ۱۰ بار چک کنی نهایتا ۲ بار چک می‌کنی .

در مجموع آروم آروم میشه غلبه کرد. 

میفهمم چی میگی

سردیجات زیاد میخوری؟

حتی فکر بد هم اومد تو ذهنت،بخ زبون نیار ازش رد شو 

اون دیگه تقصیر تو نیست

لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بده همش فکرای بی خود میاد سراغت 

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه در حد رایگان واقعا میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز