2777
2789

بد۴سال تموم شد واسه همیشه فقط پیام هام خوند رفت حتی برای آخرین بارخوب خداحافظی نکرد😭😭دارم میمیرم کل بالشتم خیس اروم اروم گریه میکنم کسی نفهمه خودموبه زورکنترل کردم که نزنم زیرگریه خدایااارامش بدع بهم کمکم کن فراموشش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم🫂اگه دوست داشتی بگو چرا بعد از این همه وقت کات کردین؟

سردشدفاصلع گرقت بهش گفتم گفت ن توشکاک شدی بعدفهمیدم اقامشکوک توگوشیش پیام دختردیدم بخشیدم بددیگ شکاک ترشدم بی توجهی هاش داغونم کردگفتم کات کنیم ازخداخواستهوتموم کردرفت

ما هم گذروندیم این روزا رو. سخت بود، دردناک بود، گریه کردیم، تو جمع بغص کردیم و... ولی یه جایی به خودم اومدم و نجات پیدا کردم. به تو میگم که از همین الان انجامش بدی. تنها راه نجاتت اینه که صبح تا شب خودتو سرگرم کنی با درس، کار، هنر، آشپزی و... جوری خودتو درگیر این چیزا کن که فرصت نکنی بهش فکرکنی. روزهای اول سخته ولی کم‌کم خوب میشه ممکنه اصلا ۲ماه اوکی باشی ولی یهو دوباره حالت بد بشه ولی ادامه بده خودتو مشغول کن بعد از ۶ماه نمیگم فراموش میکنی ولی دیگه برات مهم نیست. انشالله به حق این شب عزیز یه کیس مناسب سر راهت قرار بگیره🙏🏻🥲

پزشک کوچولو🩺📚

سردشدفاصلع گرقت بهش گفتم گفت ن توشکاک شدی بعدفهمیدم اقامشکوک توگوشیش پیام دختردیدم بخشیدم بددیگ شکاک ...

الهیی

عزیزم درکت میکنم.

عشق و وابستگی‌ای که توی طولانی مدت بوجود اومده قطعا یه شبه نابود نمیشه پس به خودت تایم بده که این دوره رو بگذرونی و با نبودنش کنار بیای. هیچ اشکالی نداره اگه بابتش اشک بریزی ، غمگین باشی و دلتنگش بشی. ولی خواهش میکنم تصمیم اشتباه نگیر.

امیدوارم حالت بهتر بشه🫂

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
ما هم گذروندیم این روزا رو. سخت بود، دردناک بود، گریه کردیم، تو جمع بغص کردیم و... ولی یه جایی به خو ...

رفتم افطاربخورم گرسنم بودکلی لقمه اول گرفتم بغض خفم کرد حس سیری بهم دست داد

مررسی ازدعاقشنگت 

الهییعزیزم درکت میکنم.عشق و وابستگی‌ای که توی طولانی مدت بوجود اومده قطعا یه شبه نابود نمیشه پس به خ ...

کسی نمیدونه چ مرگمه درکم نمیکنن فقط میگ چته ابنجودی خودتو ت اتاق حبس کردی چی بگم بگم مامان توخودت کلی بدبختی داری بیایدبختی هااامنم بکش بگم ولم کردرفت بگم نامردتنهام گذاشت اخ خدااا کاش بمیرم خسته شدم