2821
2789
عنوان

عمل بینی

140 بازدید | 9 پست

عمل بینی وزن خاصی میخواد؟من خیلی ضعیفو استایل و ژنتیکم اینطوریه….میترسم بااین وزن بعدم اخه بااین وزن چیمو میخواد عمل کنه دکتر بنده خدا 🥴اگ کسی بوده ک در عین ضعیفی عمل کرده بگه لطفا با وزنش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عمل کردم
فقط یه ازمایش خون دادم
با اینکه خیلی کمخونم ولی بازم دکترم اوکی داد 

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

ورنت چطور بود؟

وزنمم نسبت به قدم کم بود
قدم 173
وزنم 53

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                                          چنل تلگرامم : @espre_so

چه ربطی به ضعیفی داره عزیزم اتفاقا منم‌شدیدا لاغر بودم عمل کردم انق زیاد آنژیو کتو زدن روی استخون دستم،این حرفا از کجا درمیاد که طرف باید چاق باشه😂😂

اتفاقا منک لاغر بودم بهتر از خواهرم سرحال بودم بعد عمل😂

عزیزم وزن کم که ربطی به عمل بینی نداره من خاهرمم لاغر بود ولی بینیشو عمل کرد پیش دکتر مهدی موسوی زاده و خیلی بینیش خوش فرم و قشنگ شده بعد ی ماهم حالش خب بود واقعا دکتر موسوی زاده خیلی دکتر خوبیه 

شمارشو میذارم اگ خاستین برا مشاوره تماس بگیرین باهاش

88882928

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز