دکترمری۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 133 عنوان حاجت داشتن 105 بازدید | 15 پست سلام من سالهاست که یک حاجت بزرگ دارم اما حل نمیشه...میشه اگر نذری تا حالا انجام دادین یا ذکری گفتین یا هر کار دیگری به منم بگین؟چون دیگه خیلی خسته و دلشکسته شدم:(خيلی صبر کردم.لطفا اگر حاجت بزرگ گرفتین بهم بگین🥲امشب شب خیلی مهمیه... 1404/01/01 | 23:18 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 29087 یکی همش به امام حسین و مظلومیتش قسم میداده یکی بهش میگه به اول مظلوم عالم امیرالمومنین قسم بده انگار مشکلش حل میشه
9878mohadese عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 7625 ان شاالله حاجت روا بشي من از چله بسم الله الرحمن الرحيم حاجت گرفتم اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد
دکترمری۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 133 یکی همش به امام حسین و مظلومیتش قسم میداده یکی بهش میگه به اول مظلوم عالم امیرالمومنین قسم بده انگار ... جدی؟🥲🥲
bدخترتنهایشهر عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 7104 یکی همش به امام حسین و مظلومیتش قسم میداده یکی بهش میگه به اول مظلوم عالم امیرالمومنین قسم بده انگار ... خدایا قسمت میدم به امیرالمومنین حاجت منم بدی زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
fa_fa_19 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 6536 شب جمعه دعای سمات بخون اینو شنیدمولی من خودم از چله سوره حشر و حضرت عباس حاجت گرفتم آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂
دکترمری۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 133 ان شاالله حاجت روا بشي من از چله بسم الله الرحمن الرحيم حاجت گرفتم چجوری باید انجام بدم؟
دکترمری۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 133 شب جمعه دعای صدصلوات بخون منم دعا کن دعای صد صلوات؟ یعنی صد تا صلوات بفرستم یا دعای خاصی هم همراهش هست؟🥲🙏
دکترمری۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 133 شب جمعه دعای سمات بخون اینو شنیدمولی من خودم از چله سوره حشر و حضرت عباس حاجت گرفتم دعای سمات خیلی خوندم...البته بازم شکر.میشه شما کاری که انجام دادین رو بیشتر توضیح بدین؟آداب خاصی هم داره؟
fa_fa_19 عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 6536 دعای سمات خیلی خوندم...البته بازم شکر.میشه شما کاری که انجام دادین رو بیشتر توضیح بدین؟آداب خاصی هم ... من آداب خاصی انجام ندادم نیت کردم و چله رو شروع کردمواسه حضرت عباس هم قسمش دادم و گفتم اگه حاجتمو بده ولادتشو جشن میگیرم و شهادتشو عزا، قربون کرمش حاجتمو داد چندبارم ازش چیزی خواستمآها من از نذر سوره یاسین نخودکی هم حاجت گرفتم سرچ کنی هست ادابش آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂
دکترمری۲۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/20 تعداد پست: 133 من آداب خاصی انجام ندادم نیت کردم و چله رو شروع کردمواسه حضرت عباس هم قسمش دادم و گفتم اگه حاجتمو بد ... مممنونم که برام توضیح دادی🥲🥲🙏
9878mohadese عضویت: 1398/03/03 تعداد پست: 7625 چجوری باید انجام بدم؟ تا ٤٠روز بسم االله الرحمن الرحيم ميگي روز اول١٠٠تا روز دوم٢٠٠تا تاااااا روزچهلم ٤٠٠٠تا روزي١٠٠تا اضافه ميشه حاجت روا شي انشاالله اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد