soz1394 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 7952 عنوان سقط درهفته ششم بارداری 234 بازدید | 26 پست دوستان یه لحظه میاین وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢 1404/01/01 | 22:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12473 جان بگو دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
soz1394 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 7952 سه شنبه رفتم سونو گفتن قلب نی نی تشکیل نشده وهمون روز افتادم خونریزی الان ازسه شنبه تا الان مثل پریود خونریزی دارم به نظرتون سقط شده یا هنوز مونده وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
soz1394 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 7952 جان بگو خانمی پایین پیام گذاشتم بخون وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12473 سه شنبه رفتم سونو گفتن قلب نی نی تشکیل نشده وهمون روز افتادم خونریزی الان ازسه شنبه تا الان مثل پریو ... لخته بزرگهم دفع کردی..انگار مثلا یه چیزی اندازه مشتت دفع کنی؟ دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12473 خب نیاز به عکس نیست..من از عکس هم سر در نمیارم..هنوز غذا هم نخوردم باردارم هستم ممکنه حالم بد شه😀 دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
banoarielll عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 4399 سه شنبه رفتم سونو گفتن قلب نی نی تشکیل نشده وهمون روز افتادم خونریزی الان ازسه شنبه تا الان مثل پریو ... لخته و اینا نداشتین؟تا نری سونو کامل معلوم نمیکنه وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!! وینستون چرچیل.
soz1394 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 7952 لخته بزرگهم دفع کردی..انگار مثلا یه چیزی اندازه مشتت دفع کنی؟ ببین یه بافت جگرمانند وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12473 فقط بگو لخته های بزرگ یکی دو تا یا بیشتر هم دفع کردی ؟ من ۵تا سقط داشتممتخصص شدم تو این حوزه😄 دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12473 ببین یه بافت جگرمانند خب همونه..یا جفته یا خودجنینه..ولی به همون ختم نمیشه...چندتا لخته بزرگ باید دفع کنی دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
soz1394 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 7952 لخته و اینا نداشتین؟تا نری سونو کامل معلوم نمیکنه فقط خون و لخته های سیاه که پریودی هم داریم ،ودیشب یه تکه بافت مانند دیگه نمیدونم اصلا درد ندارم یک درصد وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12473 فقط خون و لخته های سیاه که پریودی هم داریم ،ودیشب یه تکه بافت مانند دیگه نمیدونم اصلا درد ندارم یک د ... گرمیجات و داروهای قاعده آور با نبات فراوان زیاد بخور وتحرک داشته باش..بقیه اش هم میفته..یه هفته صبر کنید بعد بروسونوببین بقایا نداری دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)
soz1394 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/15 تعداد پست: 7952 خب همونه..یا جفته یا خودجنینه..ولی به همون ختم نمیشه...چندتا لخته بزرگ باید دفع کنی خودش دفع میشه الان ازسه شنبه من خونریزی دارم به نظرت چندروزطول میکشه وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
banoarielll عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 4399 فقط خون و لخته های سیاه که پریودی هم داریم ،ودیشب یه تکه بافت مانند دیگه نمیدونم اصلا درد ندارم یک د ... ی چیز گرد نیومد بیرون؟اون کیسه جنینه اوناییم که گفتی حتما جفت بوده وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!! وینستون چرچیل.
sar_be_hava عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 12473 خودش دفع میشه الان ازسه شنبه من خونریزی دارم به نظرت چندروزطول میکشه خونریزی مث پریود تا ده روز یا بیشتر احتمالش هست دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)